avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Bun, deci cam toti suntem la repetat si toti ne rugam sa ne aducem aminte cat mai mult din ce am citit :closedtopic:
Eu una trebuie sa recunosc ca tot la organizare stau deocamdata cel mai prost. Dar in cle 2 saptamani cat ne-au mai ramas o sa pun mai mult accent pe ele...
Maine aflam si cati sunt inscrisi, oficial.
Spor la invatat.
Mult succes celor care o sa aveti examen anul acesta. Si eu planuiam sa dau anul acesta, a ramas pe anul viitor, pana la urma:D

Daca este cineva care doreste sa incerce anul viitor la grefieri, lasati-mi un mesaj privat, consider ca este mai placut sa incercam sa invatam impreuna, ne mai consultam, verificam, sa nu mai fim stresati :)
Am o nelamurire : ce se intampla in situatia in care grefiera ramane insarcinata pe parcursul celor 5 ani ?

Am citit art.27 Lg.567/2004, care prevede ca :" (1) AbsolvenÑii Scolii NaÑionale de Grefieri au obligaÑia de a rămâne 5 ani în cadrul instituÑiilor
autorităÑii judecătoresti.
(2) În cazul în care un absolvent al Scolii NaÑionale de Grefieri este eliberat din funcÑie înainte
de expirarea perioadei de 5 ani, din iniÑiativa sa ori din motive care îi sunt imputabile, acesta este
obligat să restituie indemnizaÑia de cursant si cheltuielile de scolarizare efectuate cu formarea sa,
proporÑional cu timpul rămas până la împlinirea termenului prevăzut la alin. (1). "

Imi poate indica cineva o lege pt a afla mai multe detalii? Sau sa-mi explice un pic situatia in acest caz?

Imi cer scuze ca deranjez cu o asemenea intrebare.

Multumesc!
daca ramai insarcinata nu te elibereaza din functie.iti iei un concediu pentru cresterea copilului ca in orice profesie.ramai angajata la instanta respectiva, iar pe postul tau se va angaja temporar altcineva.in momentul in care ti se va termina concediul vei reveni pe postul tau sau poate pe altul in cadrul aceleiasi instant(am inteles ca se mai fac lucruri de genul asta):D
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2013
miraiulia, utilizator
geanina n a scris:

Bun, deci cam toti suntem la repetat si toti ne rugam sa ne aducem aminte cat mai mult din ce am citit :closedtopic:
Eu una trebuie sa recunosc ca tot la organizare stau deocamdata cel mai prost. Dar in cle 2 saptamani cat ne-au mai ramas o sa pun mai mult accent pe ele...
Maine aflam si cati sunt inscrisi, oficial.
Spor la invatat.

Astazi se afiseaza lista cu candidatii?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)