avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Buna seara.As avea si eu nevoie de un link pe care sa gasesc legile corecte de la organizarea,daca ma poate ajuta cineva.Multumesc anticipat.
Intra pe site-ul CSM.
Si eu as vrea sa-mi incerc norocul la SNG, stie cineva cand se va organiza concurs? Am tot citit ba ca in septembrie, ba ca in februarie, ba ca in martie...aprilie?
Se organizeaza anual..si de obicei CSM stabileste inceputul lui septembrie pt a se sustine acest examen. In 2010 a fost o exceptie si s-a organizat concursul in martie desi ultimul concurs a fost in septembrie 2009. In septembrie 2010 nu s-a organizat concurs. Avand in vedere ca CSM sustine ca pentru o buna implementare a noilor coduri e necesara suplimentarea de locuri..noi banuim ca ar putea face iar o exceptie si sa organizeze in martie sau si in martie nu doar in septembrie. Sedinta CSM in care se anunta planificarea aproximativa a examenelor pentru urmatorul an se tine in decembrie. Decembrie e luna in care avem sanse sa aflam ceva concret. Examenul se anunta oricum cu 60 de zile inainte de ziua sustinerii examenului. In 2010 s-a anuntat examenul in decembrie spre sfarsitul lunii si examenul a avut loc in martie. Cu exceptia anului 2010 eu nu stiu sa fi fost candva o exceptie de la luna septembrie.
Pe 15 noiembrie a fost sedinta CSM unde s-a hotarat sustinerea unui examen pentru admitere in magistratura in martie. Jud. Danilet afirma pe blogul sau sa nu s-a pus in discutie posibilitatea organizarii unui alt examen de admitere in profesie.
Tot azi am aflat ca CSM organizeaza un program de colaborare intre auditorii de justitie si cursantii CSM in legatura cu noul cod civil. Ne poate povesti cineva din interior mai multe?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)