avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit fara ipoteca !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit fara ipoteca !

In cazul creditului de nevoi personale se poate face executare silita pe proprietati ( casa, masina, etc ) daca in contract au fost specificate ca si garanti reala mobiliara asupra incasarilor prezente si viitoare si soldurile conturilor deschise la Bt pentru titularul creditului si codebitor, fara a se limita la venituri din salarii sau remuneratii de orice fel, venituri din cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor.
Cel mai recent răspuns: infolegi , utilizator 17:56, 6 Noiembrie 2012
Uzulfruct viager si toate interdictiile de girare, grevare si instrainare au fost notate de ca catre persoanele care au facut donatia imobilului in favoarea mea adica ( parinti ) si s-au notat ei cu uzulfruct viager in CF pe numele lor. Prin urmare ar fi urmare se mai poate face executarea acelui imobil din moment ce exista toate aceste aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ipoteca vs contract fara garantie ipotecara adiprenne adiprenne Buna ziua! As dori sa aflu daca in cazul in care am un imprumut finaciar care nu este garantat cu ipoteca cum poate debitorul sa execute un ... (vezi toată discuția)
Interdictii imobil ipotecat luciaro luciaro daca am un imobil ipotecat si in contractul cu banca nu se precizeaza nici o interdictie in acest sens, pot sa fac modificari la imobil fara acordul( stirea) ... (vezi toată discuția)
Despre credit de nevoi personale fara garantie ( imobil ) ! desprelegi desprelegi Debitorul poate fi executat silit pe bunurile imobile ( casa, masina ) in cazul in care acesta nu isi plateste ratele catre banca ? Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)