avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dare de mita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dare de mita

Buna seara,am si eu o problema.Tatal meu impreuna cu un prieten au fost provocati de un politist pentru ai promite cai da niste bani si le-a facut un flagrant(21 nov) pentru care au primit mandat de 29 zile,saptamana trecuta au avut recurs si au fost respinsi.Luni domnul avocat depune cerere pt eliberare provizorie,cautiune...credeti ca au vreo sansa sa fie judecati in libertate sa fie acceptati pt cautiune,sau in caz ca vor fi respinsi au voie sa faca recurs?Mie cel mai frica imi e sa nu se prelungeasca mandatul si sa nu fie cu familia de sarbatori.Cand credeti ca s-ar judeca fondul?
Aveti idee cum as putea afla daca politistul era pus sub urmarire?
cine este tatal tau, Constantin sau Gabriel ?
Constantin este tatal meu,azi a avut cerere pt eliberare sub control judiciar,procurorul a spus ca lasa totul la aprecierea judecatoarei,i sa aratat jud actele cum ca munceste in strainatate,niste caracterizari nu este recidivist si totusi la respins.Solutie: Respinge cererea, ca neîntemeiată. În temeiul art.192 alin.2 Cpp obliga inculpatul la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare statului. Cu recurs. Pronuntata in sedinta publica, azi, 05.12.2012.Dar ce ar trebui sa faca sai dea drumu sa fie pe moarte sa fie bolnav?nu mai stiu ce sa faca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de liberare provizorie art 160 cpp ContSters125947 ContSters125947 Art. 1602: Conditiile liberarii (1) Liberarea provizorie sub control judiciar se poate acorda in cazul infractiunilor savarsite din culpa, ... (vezi toată discuția)
"cerere judiciara" Bya88 Bya88 Buna seara! Astazi fratele meu a avut recurs pe o prelungire de mandat,care a fost respins dar ni s-a spus ca poate depune in aceeasta seara o cerere ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza? alecsandraa8 alecsandraa8 Tatal meu impreuna cu un prieten de al lui este acuzat de dare de mita(250lei),nu exista dovezi ca sar fi dat bani,insa e o inregistrare cu promisiunea o sa ... (vezi toată discuția)