avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsuri in acte pubice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsuri in acte pubice

Am doua procese civile intoduse de reclamant be baza de falsuri in acte publice. Oricum am castig de cauza prin exceptia autoritatii de lucru judecat. Actele falsificate arata ca o betie cu sigilii nejustificate de la Curtea Superioara de Justitie Canada si Consulatul Roman. Nu stiu daca tribunalu va decide sau nu o expertiza in acest sens. Am interesul ca acele procese sa fie terminate cat mai repede dar in schimb vreau ceva mai mare pentru reclamant unde sa nu fiu direct implicat. Pot sa informez Ministerul Justitiei ca reclamantul contribuie la afectarea relatiilor relatiilor dintre Canada si Romania cu referire la dosarele cu falsuri in acte publice? Eu sunt in Canada. ANI, DNA, DICOT am auzit de ele dar nu stiu cu ce se mananca. Vreau ceva blitz si tare pentru reclamant care i-si bate joc de mine de 12 ani.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:09, 26 Decembrie 2012
1) pt.DNA, de pe propria lor pagină :
Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.
Vă atragem atenția că informațiile transmise în modalitățile descrise mai jos nu au caracterul unei sesizări conform art. 222-223 din Codul de procedură penală și nici al unei petiții conform OG 27/2002, cu modificările și completările ulterioare. Aceste date vor fi folosite de procurori în activitatea de urmărire penală, conform dispozițiilor legale, în măsura în care vor fi considerate utile și concludente.
 Adresă de e-mail anticoruptie@pna.ro
 telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.
 formular on-line pentru comunicare de date despre acte de corupție

2) pt. ANI [ link extern ] /

3) pt. DIICOT [ link extern ] /
DIICOT este unica structură din cadrul Ministerului Public, specializată în combaterea şi investigarea infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism.
DIICOT a fost înfiinţat în anul 2004, prin Legea nr. 508/2004, în scopul destructurării grupurilor infracţionale organizate, frontaliere şi transfrontaliere.
DIICOT efectuează investigaţii în materia infracţiunilor grave, definite de Legea nr.39/2003 privind prevenirea şi combaterea criminalităţii organizate.

4) e dreptul dvs. de a depune o petiție instituțiilor statului de drept din România.Așa fiind puteți depune M.J. o petiție (are obligația legală de a vă răspunde în 30 zile de la primire).

5) pt Consulatul român din Canada, ați putea informa M.A.E : Contact
Ministerul Afacerilor Externe
Adresa: Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1, Bucureşti, cod 011822
Telefon: (40 21) 319.21.08 sau 319.21.25
Fax: (40 21) 319.68.62
E-mail: opinia_ta@mae.ro

Ministrul Afacerilor Externe
E-mail: ministru@mae.ro
(Un om de încredere și bun-simț : Titus CORLÃŢEAN)

Biroul Relaţii cu Publicul
Telefon: (40 21) 319.21.08 sau 319.21.25 / Interior 1352
Fax: (40 21) 319.68.50
E-mail: relatii_cu_publicul@mae.ro

Vă doresc succes deplin ! Un an nou cu sănătate și prosperitate!
Va multumesc foarte mult Mr. n53.
Am auzit de Parchetul National Anticoruptie or PNA. Este acelas lucru cu DNA?
bună seara,
Prima denumire a fost PNA (parchet), forma actuală este DNA (o direcție subordonată Parchetului General al României).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu serviciu consular - intarziere transcriere certificat nastere apcd80 apcd80 Buna ziua; sunt un strain casatorit cu o romanca si locuim in tara de unde sunt. La nastere de copilul,am fost la consulat si am depus actele lui pt ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in strainatate CristineFl CristineFl Buna ziua, Sper ca ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la un contract de munca in Tunisia. In momentul de fata sunt angajata unei companii in ... (vezi toată discuția)