avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daune interese si moratorii pentru neplata salariilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daune interese si moratorii pentru neplata salariilor la timp

pot da in judecata angajatorul care a intarziat nejustificat reintegrarea (cu o hotarare irevocabila) si plata salariilor de peste 1 an de zile de cand am depus cererile de reintegrare si de plata a salariilor si sa cer daune interese si moratorii pentru rea vointa? mentionez ca inca nu s-a prescris dreptul de a executa silit hotararea.:(
Cel mai recent răspuns: user89 , utilizator 17:11, 15 August 2013
freeelis a scris:

Plangerea penala daca o formulati in prezent va primi sigur NUP ... s-a depasit termenul de formulare a acesteia.

Care este termenul de formulare a plangerii penale si ce urmari poate produce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare drepturi castigate in instanta Rentzu Rentzu Buna seara. Intr-un proces cu fostul angajator, am castigat plata salariilor incepand cu 01.06.2011 pana la data reintegrarii efective pe post ( am obtinut in ... (vezi toată discuția)
Reintegrare după hotarare judecatoreasca CML_KMY CML_KMY Am fost concediata pe motiv ca societatea a facut reorganizare si postul mi-a fost desfiintat. Am demonstrat in instanta ca reorganizarea nu a fost reala, am ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare definitiva. am hotarare definitiva ( 27.10.2023 ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 nerespectare hotarare definitiva. Am hotarare definitiva ( 27.10.2023 )a CA Brasov pentru reintegrare in munca si plata salariilor si tuturor drepturilor ... (vezi toată discuția)