Dacă interpretez corect legea penală, în acest moment este în vigoare Codul de Procedură Penală din 1968, cu modificările și actualizările ulterioare.
Codul de Procedură Penală adoptat prin Legea 135/2010 urmează să intre în aplicare după ce Parlamentul aprobă Legea de punere în aplicare (am înțeles că cel mai devreme în Iulie 2013).
Este această interpretare corectă? Sau are deja aplicabilitate noul CPP (cel adoptat prin L.135/2010)?
Am solicitat ca orice comunicare să îmi fie remisă la adresa de domiciliul (pe care am indicat-o de 2 ori în cuprinsul declarației) cât și prin e-mail. Dacă aș fi indicat doar adresa de e-mail, înțelegeam că nu au altă cale de comunicare și de aceea se folosesc doar de acest mod de transmitere, dar (glumind) dacă aș fi cerut să fie făcute comunicările prin porumbei călători, era legal să se facă așa?
Este o gluma buna.
Si porumbeii calatori va puteau transmite mesajul daca erau ai dvs. si ii lasati la parchet...
Problema este de lege.
Daca legea nu recunoaste comunicarea prin e_mail comunicare inseamna ca nu s-a facut in mod legal.
Daca procurorul va indica textul de lege care prevede in mod expres ca aceasta comunicare este reglementata de lege atunci are dreptate, conform legii.