avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale VANZARE FIER VECHI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

VANZARE FIER VECHI

Buna ziua

O firma de constructii care din demolarea unei cladiri rezulta fier vechi pe care vrea sa-l vanda ce cod caen trebuie sa aiba in actul constitutiv pentru a putea face acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 21:15, 17 Iunie 2013
NICULIN a scris:

primesc deseuri de la perosane fizice. retin 16% impozit pe venit si 3% fd. mediu. acest fond mediu il virez eu . cei 16%impozit pe venit ii declar lunar si ii virez lunar sau trimestrial, tinand cont ca sunt microintreprindere .
ce documente de insotire a fierului trebuie sa am -aviz de expediere si factura
multumesc


avizul si formularul de incarcare-descarcare deseuri nepericuloase

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul retinut la sursa 3% la colectare deseuri nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua Am urmatoarea situatie: sunt o firma cu cod caen 4677 Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, platitoare de TVA, Impozit pe Profit si as ... (vezi toată discuția)
Deseuri magnic magnic SC X SRL a facut contract cu o firma Y pentru preluarea deseurilor din hartie. SC X SRL emite aviz de insotire a deseurilor nestiind cantitatea exacta. ... (vezi toată discuția)
Evidenta deseurilor - urgent jacquelline jacquelline Am urmatoarea problema legata de evidenta gestiunii deseurilor: o societate a obtinut un acord de mediu in vederea demolarii unor mijloace fixe (poduri ... (vezi toată discuția)