De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Doi soferi ucraineni sunt opriti la vama:
- Ce transportati ?
- Calculatoare de buzunar !
Controleaza vamesii camionul si gasesc pistoale, mitraliere, grenade, etc.
- Astea sunt calculatoare ??
- Pai noi in Ucraina asa ne facem socotelile !
Din memoriile bulibasei:
"Cand eram mic, mama imi lua tot ce-mi doream, iar tata tinea de sase..." B-)
Fiecare barbat de succes are in spatele lui o femeie.
Daca succesul continua, mai apar si altele...
De camasa unui pacient care a fost adus de urgenta la spital cu ambulanta, era prins un biletel:
"Domnilor doctori, aceasta este epilepsie, nu apendicita... De apendicita am fost operat deja de trei ori !" :-/
O batranica la Pescarie:
- Domnu', e proaspat pestele?
- Pai, nu vedeti ca este viu, cum sa nu fie proaspat ?!
- Bine, bine, maica, raspunde batrana, vie sunt si eu, dar nu proaspata...
De 60 de ani un bătrân mergea zilnic la Zidul Plângerii din Ierusalim. Despre acest bătrân aude şi o reporteră de la CNN şi se hotărăste să-i ia un interviu. Ajunge ea la Zid şi află care este bătrânul. După 45 de minute bătrânul îşi termină rugăciunea şi reportera îl abordează pentru a-i lua interviul.
- Scuzaţi-mă, eu sunt reporteră la CNN şi mă numesc Rebecca Smith. Dvs. cum vă numiţi ?
- Moritz Fishbein.
- De când veniţi la Zidul Plângerii ?
- Aproximativ de 60 de ani.
- De 60 de ani ! ªi pentru ce vă rugaţi ?
- Mă rog ca evreii, creştinii şi musulmanii să trăiască în pace. Mă rog să nu mai fie războaie şi să dispară ura dintre oameni. Mă rog să nu mai fie foamete nicăieri în lume.
- ªi ce simţiţi după 60 de ani ?
- Parcă aş vorbi la pereţi.... :P
Un politist opreste seara tarziu un Jeep pentru control si face semn barbatului din masina sa deschida geamul. In masina, langa barbat, sta o bruneta superba. Barbatul deschide geamul, calm. Politistul se prezinta (ca la carte ) si-i cere barbatului permisul de conducere si actele masinii pentru control.
-Nu-ti dau (hac !) dom'le nici un act ! (hac !) - zice printre sughituri tipul din masina, sufland spre acesta un aer care cu siguranta s-ar fi aprins daca s-ar fi produs o scanteie in acel moment.
Politistul se ingalbeneste mai intai, sufocat de mirosul de distilerie, dupa care se inroseste de nervi ca personajele din desenele animate (adica de jos in sus):
-Dom'le, dumneata esti beat mort, scoate imediat permisul de conducere.
Facand eforturi vizibile sa-si mentina capul drept, barbatul il priveste pe politist cu ochi tampi si ii raspunde calm dand din umeri a neputinta.
-N-am !
-N-ai permis ?- urla politistul in timp ce culoarea rosie de pe fata lui devine din ce in ce mai inchisa, de parca ar fi fost cameleon, iar venele gatului i se fac cat degetul mic de gros.
-Da-te jos din masina nenorocitule !...Puscaria te maninca !
Barbatul, avand pe fata o expresie nedumerita, coboara ascultator din masina impleticindu-se si tinandu-se zdravan de usa sa nu cada..
-Uita-te la tine in ce hal esti de beat !- striga politistul, inecandu-se de revolta.
-Recunosc (hac !)- zice omul,
-Eu sunt beat, dar tu esti prost !
Politistul ramane un moment cu gura cascata, apoi se face negru la fata (mai negru decat Cabral) in timp ce cu mana bajbaia la brau cautand statia de emisie-receptie:
-Asa tupeu n-am vazut de cand ma stiu, esti mort de beat, nu ai permis de conducere si ma mai si insulti ! Esti terminat !
Intre timp, vazand ca se ingroasa gluma, bruneta coboara din masina si vine langa politist spunand:
-Domnule agent, sotul meu este ingrozitor de beat, va rog sa-l scuzati !
-Ce sa scuz, doamna, ce sa scuz ? N-are permis, e beat ca abia se tine pe picioare si in plus, nu l-ati auzit, m-a insultat spunandu-mi ca sunt prost.
-Domnule, e adevarat - zice tipa - n-are permis si e beat, dar dumneata esti chiar prost, ia vino aici in fata si uita-te, pe ce parte are masina asta volanul ? :tooth:
Nevasta-mea m-a batut la cap toata ziua ca are nevoie de o noua garderoba pentru primavara-vara. Pana la urma n-am avut incotro si am cedat. I-am taiat toate manecile la hainele de iarna. :slap:
Ce face o blonda cand se intalneste cu o vulpe ?
O intreaba:
-Cat ai dat pe blana ? :sticktongue:
O doamna cocheta intreaba pe un domn:
-Cati ani imi dati?
-Dupa culoarea rujului, 16! Dupa arcul sprancenelor, 17! Dupa culoarea dintilor, 20! In total, 53!
Fiul unui canibal se imbolnaveste brusc.
Dupa 3 zile numai de supa, micutul spune:
-Tati, mi-e atat de foameee.
- Lasa fiule, ca imediat vine doctorul!
Decizia Judecatii de Apoi poate fi atacata la Curtea de Apel de Apoi!
In Sicilia nu exista "Martorii lui Iehova" .... Sicilienilor nu le plac
martorii.
ªeful meu m-a întrebat cine e prost dintre noi doi - eu sau el? ªi atunci eu i-am răspuns - toată lumea ştie că Dvs niciodată nu angajaţi oameni proşti!
Un domn in etate se prezinta la firma de asigurari:
- Buna ziua. As vrea sa-mi fac asigurare de viata pentru calatorie in strainatate.
- Ce vorbesti domnule. Cati ani ai?
- 90…
Tipul ramane tampit.
- Vorbesti serios? Pentru ce vrei la varsta ta asigurare?
- Vreau sa merg cu tata intr-o vacanta si e bine sa fim asigurati…
- Cu tatal tau?! Pai ce varsta are?
- 120.
- Pai si ce cautati voi intr-o vacanta in strainatate?
- Ei… Mergem in vizita la bunicul meu….
- Ce spui mosule? Iti bati joc de mine?! Cati ani are bunicul tau?
- 140…
- Pai si ce faceti acolo?
- Se casatoreste si mergem la nunta…
- Si de ce se insoara acum domne?!
- Eh… Tampenii… Sti si tu cum sunt astea… Il forteaza parintii lui…
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)