De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
- Domnule doctor, taică-meu a trăit nouăzeci de ani ! Credeţi că am şanse să apuc şi eu această vârstă ?
- Fumezi ?
- Nu.
- Bei ?
- Niciodată !
- Înseamnă că-ţi plac femeile.
- Niciodată, nu mi-am înşelat soţia.
- Atunci, de ce, Dumnezeule, vrei să trăieşti nouăzeci de ani ?!
- Vreau să vorbesc cu domnul comisar şef !
- E în grajdul bovinelor... O să-l recunoaşteţi uşor că are pe cap un chipiu !
- Ai auzit că în Bucureşti, un om e călcat de maşină la
fiecare jumătate de oră ?
- Vai, dar ce-or avea cu bietul om ???
-Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptură cu os!
- Da, domnule, v-am adus-o. Care este problema?
- Vrei să vezi dacă nu cumva carnea a rămas în bucătărie?
Dupa ce loveşte un pieton, o maşină îşi continuă drumul încă vreo 10 metri...
ªoferul scoate capul pe fereastră şi ţipă:
- Fii, bă, atent!
Pietonul se ridica repede, speriat, împleticindu-se şi întreabă:
- De ce, bă? Dai înapoi ?
Mami ! Tata iar s-a îmbătat !
- De ce crezi ?
- Bărbiereşte oglinda din baie !
Discuţie la poliţie:
? Săptămâna trecută, v-am semnalat dispariţia soţiei mele. Ei bine, puteţi abandona cercetările.
? Aţi găsit-o ?
? Nu. Dar între timp am mai reflectat.
Bunica îşi duce nepotul la Grădina Zoologică. Ajunşi în faţa cuştilor cu maimuţe, nepoţelul exclamă:
- Uită-te la aia, ce bine seamănă cu matale, bunico !
- Să ştii că e foarte nepoliticos ce ai spus !
- De ce ? Doar maimuţele nu înţeleg ce vorbesc eu !
In Epoca de Piatră, elevii sunt în peşteră la un examen. La un moment dat, se aude o bufnitură, apoi un urlet.
- Neanderthal, de ce ţipi ?
- Mi-a căzut fiţuica pe picioare. :O
Doi bărbaţi discutau într-un bar.
- Cine ţi-a făcut cunoştinţă cu soţia ta ? întreabă unul.
- Ah, nu pot să dau vina pe nimeni, pentru că ne-am întâlnit întâmplător !
Un tip se duce la doctor să afle ce e în neregulă cu el.
- Problema dumneavoastră este că sunteţi gras, îi spuse doctorul.
- Aş vrea şi o a doua opinie, spuse tipul.
- Bine, sunteţi şi urât, îi răspunse doctorul.
Ghidul în autocar, către grupul de turişti:
- Cândva în aceste locuri, tâlharii îi jefuiau pe călători?
- ªi acum ?
- ªi acum după cum vedeţi, s-au construit 3 hoteluri de lux !
Lângă cascada Niagara ghidul se adresează grupului de turişti:
?Dacă doamnele vor binevoi să tacă un moment, veţi putea auzi zgomotul căderii apelor. :P
Soţul şi soţia pleacă în vacanţă în Ierusalim. Având un accident, soţia moare. Ghidul, fiind amabil, îi explică soţului posibilităţile pentru înmormântarea soţiei:
- V-ar costa 5000 de dolari să o trimiteţi acasă pe un vapor sau o puteţi înmormânta aici pentru 150 de dolari.
- Cred că o să aleg prima variantă, răspunde soţul.
- De ce, doar puteţi să-i faceţi o ceremonie frumoasă aici şi este mai ieftin !
- Ãsta este locul unde un om a murit, l-au îngropat şi după trei zile a înviat ! Nu vreau să risc.
Discuţie într-un restaurant:
- Ospătar, grătarul meu miroase a ţuică !
Ospătarul se dă doi paşi în spate şi întreabă:
- Dar acum ?
Ospătar, adu-mi te rog o scobitoare !
- Îmi pare rău domnule, sunt ocupate toate momentan !
În faţa universităţii în timpul examenului de admitere stătea un ţăran cu un viţel legat de sfoară.Un profesor care trecea pe acolo se opreşte şi-l întreabă mirat:
- Ce faci cu dobitocu? ăsta la universitate, bade ?
- Apăi, dom? profesor, dobitocu-i la examen. Asta-i numa? pila ! #-o
[EDITAT]
-Nu aveţi de ce vă teme, spune psihiatrul. Nevroza soţiei dumneavoastră nu este periculoasa. Poate să trăiască cu ea până la o sută de ani.
- Tocmai de asta mi-e frică !
- Clasa voastră este aşa slabă la matematică încât 70% din voi nu vor trece clasa, spune profesorul.
- Ha ! Ha ! Ha ! izbucneşte Bulă.
- Ce ai găsit de râs ?
- Pai, noi nici nu suntem atâţia în clasă !
Un jucător la bursă pierduse mulţi bani într-o zi (normal, de vină e criza economică mondială). A doua zi un cunoscut îl întreabă:
- Am aflat că ai pierdut mulţi bani ieri. Eşti ok ? Cum te descurci ?
- Sunt foarte bine. Am dormit aseară ca un bebeluş.
- Da ? Cum aşa ?!
- Mă trezeam din două în două ore şi plângeam. :sorry:
Ion şi Maria se ceartă înflăcărat:
- Mărie, te rog mult, ajunge, hai să divorţăm !
- Nu Ioane, văduvă m-ai luat, văduvă să mă laşi !
O femeie în vârstă bea un pahar cu vin în curte, alături de soţul ei. Deodată zice:
- Te iubesc atât de mult? nu ştiu cum aş fi putut trăi toţi anii ăştia fără tine.
Auzind aceasta soţul întreabă:
- Eşti tu sau este vinul cel care vorbeşte ?
La care ea-i răspunde:
- Sunt eu? vorbeam cu vinul. :training:
Un tip care era cunoscut pentru răutatea şi distanţa sa faţă de biserică, se prezintă într-o zi, spre uimirea tuturor, la spovedanie. Părintele, care-l ştia ce fel de om e, îl întreabă pentru început, mai mult retoric:
- Fiule, când ai deschis ultima oară Biblia ?
- Ieri părinte?
Părintele, neaşteptându-se la un astfel de răspuns, îl întreabă curios:
- Dar cum se face fiule, citeşti aşa des ?
- Nu părinte, dar acolo îmi ţin banii?:tooth:
Un nazist alerga un polonez. Îl prinde, îi pune arma la tâmplă şi îl ameninţă că-l împuşcă. Deodată se deschide cerul şi se aude vocea lui Dumnezeu:
- Nu-l omorî pe acest om, el va deveni Papă.
La care nazistul:
- ªi eu ?
- ªi tu.
În restaurant, după o lungă aşteptare, clientul întreabă:
- Nu vă supăraţi, chelnerul care mi-a luat comanda mai lucrează la dumneavoastră ?
Un profesor de filosofie st?tea în fata clasei având pe catedr? câteva lucruri. Când a început ora, f?r? s? spun? un cuvânt, a luat un borcan mare, gol, pe care l-a umplut cu mingi de tenis. I-a întrebat pe studenti dac? borcanul este plin si acestia au convenit c? era. Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat în borcan, scuturându-l usor. Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de tenis. I-a întrebat din nou pe studenti dac? borcanul era plin, iar acestia au fost de acord c? era. Profesorul a luat dup? aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat în borcan. Firesc, nisipul a umplut borcanul, de tot. I-a întrebat din nou pe studenti cum st?tea treaba, iar acestia au r?spuns în cor "Pliiin"! Profesorul a scos de sub catedr? dou? cesti cu cafea pe care le-a turnat în borcan, umplându-l de aceast? dat? definitiv. Studentii au râs...
Dup? ce hohotele s-au domolit, profesorul spus:
"Acum as dori s? întelegeti c? acest borcan reprezint? viata voastr?. Mingile de tenis reprezint? lucrurile importante pentru voi: familie, copii, s?n?tate, prieteni si pasiunile voastre.Dac? totul ar fi pierdut în afar? de acestea, viata voastr? ar fi tot plin?. Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaz? pentru voi: serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor m?runte. Dac? veti începe cu nisipul, nu veti mai avea unde s? puneti mingile de tenis si pietricelele. La fel si în viat?, dac? îti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodat? timp pentru lucrurile importante pentru tine. Acord? atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joac?-te cu copiii, iesi cu sotia în oras la cin?, joac? tenis, vei avea suficient timp alt? dat? s? faci curat sau s? repari cine stie ce dispozitiv. Ai, în primul rând, grij? de mingile de tenis, ele conteaz? cu adev?rat. Stabileste-ti priorit?tile, restul e doar nisip."
Unul dintre studenti a ridicat mâna, interesându-se ce reprezentau cele dou? c?ni de cafea.
Profesorul a zâmbit: "M? bucur c? întrebi asta, ele vor doar s? arate c?, oricât de plin? ar p?rea viata ta, e loc întotdeauna pentru dou? ceşti de cafea, împreun? cu un prieten."
Politistii se duc in excursie cu un autocar cu doua nivele
La nivelul de jos ofiteri si la nivelul de sus subofiteri.
La un moment dat se aud urlete de la nivelul de sus, iar sefu` se duce sa vada ce se intampla
-De ce urlati in halul asta?
-Noi nu avem sofer!!!
Doi betivi:
- Ba, tu care boala crezi ca este mai grava, Parkinson sau Alzheimer?
- Io zic ca mai bine este sa ai Parkinson.
- De ce?
- Pai mai bine versi jumatate de pahar pana il duci la gura, decat sa uiti unde ai pus sticla.
O calugarita se duce la maica stareta:
- Maica stareta, am fost violata, ce sa fac?
- Bea un ceai de pelin fara zahar, ii raspunde aceasta.
- Si-mi voi recapata cinstea si puritatea?
- Nu, dar iti va dispare satisfactia de pe chip.
Unul dintre pasagerii de pe vapor ii atrage capitanului atentia ca pe o insulita e un om zdrentaros care sare si da din maini langa un foc.
- Cine e tipul... ce-o fi cu el?
- Nu stiu, zice capitanul, insa de cate ori trecem pe aici se bucura nespus!
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)