De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Anunţ umanitar
Salut, am nevoie de ajutorul vostru. Am un Saint-Bernard alb, de doi anişori, dar nu pot să-l mai ţin, deoarece prietena mea zice că e alergică la păr de câine. Deci, care aveţi suflet bun şi vreţi să mă ajutaţi, o cheamă Georgeta şi are 23 de ani.
Sfaturi sincere
Sexul şi râsul prelungesc viaţa.
Faceţi sex … de râs o sa râdeţi de sex la pensie .
Daca oamenii te vorbesc pe la spate nu te supăra, înseamnă ca eşti înaintea lor.
Anunţ la matrimoniale
Caut bărbat potent, cu cont în bancă, maşină, casă şi piscină, pentru o prietenie sinceră şi adevarată.
Polițistul:
– Doamnă, știți de ce v-am oprit ?
– Nu, sunt la fel de confuză ca și dumneavoastră !…
Doi ardeleni discutau într-un compartiment de tren. Unul din ei se uita lung la piciorul de lemn al celuilalt. După o vreme îl întreabă:
– Di fag îi ?
– Noo, di stejar îi .
– D‘apăi no, îi binee ...
– Cum sa fie binee ?!
– Îi bine că n‘amorţăşte !
– Ia povestește, Gheorghe, cum o fo` cu accidentul de mașină ?
– Apoi, o fost așe: noi am mărs pă drum tăt`nainte și când drumu` o luat-o spre stânga, noi tăt `nainte …
Doamne, te implor, dacă nu mă ajuţi să slăbesc, ajută-le măcar pe prietenele mele să se îngraşe!
Am intrat în parcare la hotel.
Nu era hotel, era motel . Şi când am intrat în motel, nu era motel, era bordel …
Gânduri grele …
Pentru a fi pe deplin înţelese, lucrurile au fiecare în parte o definiţie anume.
N-am reuşit însă niciodată să înţeleg care e definiţia definiţiei …
Nu ştiu de ce, dar e uşor de observat că puşcăriaşii sunt singurii care nu apreciază când le urezi „La mulţi ani !”
Dictonul Infractorilor : „Meseria se fură …. nu se învaţă !”
Niciodată să nu ai incredere intr-un frizer chel : n-are respect pentru păr !
O soţie are nevoie de un bărbat, deoarece ea nu poate da tot timpul vina pe guvern.
Prima lui nevastă era din Thailanda. A murit de cancer la prostată …
Delta Dunarii e singurul loc din Romania unde sunt mai mulţi peşti decat curve !
Nu știu cum e la voi acolo … dar la mine, când vine cineva în vizită cu 3 litri de pălincă, îl consider o rudă apropiată.
Fiecare cu meseria lui ...
Un profesor de matematică, observând că are ceva probleme cu chiuveta din bucătărie, a fost nevoit să cheme un instalator. În următoarea zi, instalatorul a venit, a strâns câteva suruburi, a înfiletat câteva chestii, apoi totul a functionat ca înainte. Profesorul a fost multumit. Totusi, când instalatorul i-a dat nota de plată, acesta a fost socat. Profesorul:
- Asta înseamnă o treime din salariul meu lunar !
Până la urmă, totusi, a plătit, iar instalatorul i-a zis:
- Vă înteleg, să stiti. De ce nu veniti la firma noastră, să depuneti dosarul pentru o slujbă de instalator ? Veti câstiga de trei ori mai mult decât o faceti acum. Dar nu uitati, când depuneti dosarul, să le spuneti că ati terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educati.
Prin urmare, profesorul nostru si-a luat o slujbă de instalator, iar viata lui a devenit mai usoară din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia să facă era să strângă un surub-două.
Într-o zi, seful companiei a hotărât că trebuie ca fiecare angajat să se ducă la seral, pentru a-si termina clasa a 8-a. Profesorul nostru a trebuit să meargă, evident. S-a întâmplat ca primul curs să fie de matematică. Profesorul, vrând să vadă nivelul de cunoastere al studentilor, i-a întrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar profesorul. Ajungând la tablă, si-a dat seama că a uitat formula, asa că a început să o deducă. A umplut tablele cu integrale, diferentiale etc. La sfârsit, rezultatul pe care-l avea era "minus pi R pătrat". Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarăsi de calcule, de la început. Nimic nu s-a schimbat, tot acelasi rezultat a obtinut. S-a uitat putin spre clasă, speriat, moment în care a observat că toti instalatorii îi sopteau:
- Schimbă limitele de integrare ! Schimbă limitele de integrare ! .....
Un somn sanatos nu numai ca prelungeste viata,dar si reduce ziua de lucru !
Intr-un magazin intra o doamna foarte grasa:
- As dori sa vad un costum de baie care mi-ar veni ...
Vanzatorul:
- Si eu ...
- Prin ce se deosebeste sotia de un terorist ?
- Cu teroristul poti sa mai negociezi ...
In zilele noastre, pietonii sunt de doua categorii: rapizi si accidentati.
Trece un cortegiu funerar. Un trecator intreaba pe o blonda aflata in cortegiul funerar:
- Cine e mortul ?
- ... cred ca cel din sicriu ...
- Care e lucrul cel mai intelept pe care il poate spune un barbat ?
- "Nevasta-mea zice ca ... "
Intrebare: Ce faci daca maine vine sfarsitul lumii ?
Raspuns: Vin in Romania pentru ca noi suntem cu 100 de ani in urma !
Intrebare: Care femei sunt cele mai fidele ? Blondele ? Brunetele ? Roscatele ?
Raspuns: Căruntele...
Doi politisti gonesc cu masina. La un moment dat ocolesc o groapa si intra intr-un pom. Ies amandoi dintre fiarele contorsionate, iar unul din ei zice:
- Sa stii ca meritam o prima ! Niciodata nu am ajuns asa repede la locul accidentului.
- Doctore, in fiecare seara, cand ma culc, e cineva ascuns sub pat. Ma scol, ma uit si acolo nu-i nimeni. Ma culc la loc, dar dupa un timp ma dau jos si iar ma uit sub pat dar nu-i nimeni. Chestia asta ma distruge. Puteti face ceva ?
- Va vindec in 2 ani de psihoterapie, cu cate trei sedinte pe saptamana.
- Si cam cat ma va costa ?
- 100 pe sedinta !
- Hm ... ma mai gandesc ...
Dupa 6 luni, psihiatrul se intalneste cu pacientul:
- N-ai mai revenit pe la cabinet ...
- Cu 100 per sedinta ? Baiatul care-mi aduce pizza mi-a rezolvat problema cu doar 5 !
- Baiatul cu pizza ?! Chiar asa ? Si cum a procedat ?
- Mi-a zis sa tai picioarele de la pat !
Soţul aşteaptă lângă salonul de înfrumuseţare. După mult timp, soţia iese. El se uită, respiră adânc şi spune :
- Bine măcar că ai încercat . . . .
- Hai la o bere !
- De când s-a mutat soacra la mine, nu mai beau !
- De ce ?
- N-am chef s-o văd în dublu exemplar . . . .
- Ai auzit ce-a păţit Popescu ?
- Nu !
- A fugit cu nevastă-mea !
- Mâine aniversăm 30 de ani de la căsătorie; am putea tăia curcanul ...
- De ce ? Doar nu e vina lui . . .
Adam şi Eva se plimbă prin Paradis.
Eva:
- Adam, mă iubeşti ?
Adam:
- Am vreo alternativă ?
- Prietene, n-am avut noroc cu nici o nevastă !
- Cum aşa ?
- Prima a fugit cu un italian . . .
- Şi-a doua ?
- Nu vrea să fugă . . .
Discuţie între doi cowboy :
- Mie mi se pare imoral să faci cunoştinţă cu viitoarea soţie într-un bar !
- Ai dreptate. Dar tu cum ai cunoscut-o pe a ta ?
- Am câştigat-o la o partidă de biliard !
- Cum păstraţi armonia conjugală ?
- Prin reciprocitate. Când soţia e nervoasă, eu tac. Şi invers: eu tac când soţia e nervoasă !
- Nu ţi-e ruşine că te-a adus chelnerul acasă la miezul nopţii ?
- Păi, dacă mai devreme n-a fost liber . . .
- Doctore, chiar nu mai e nici o speranţă ?
- Nu, tinere, soacra dumitale se va înzdrăveni în mod sigur.
- Dragule, ai fi dorit să mă mărit cu altul ?
- Nu, scumpo. Eu nu doresc răul nimănui ...
- Tinere, ceri mâna fiicei mele ? Înţeleg că ai viitorul asigurat.
- Dacă ea nu m-a păcălit, da . . . .
- Fata mea, cineva mi-a cerut mâna ta !
- Vai tată, dar n-aş vrea să mă despart de mama !
- O, dar poţi să o iei cu tine, draga mea !
Ea:
- E bună ciorba ?
El:
- Ai chef de ceartă ?
La o staţie de benzină cu o singură pompă se opreşte un tip cu un Hummer şi începe să bage benzină. Trece o jumătate de oră, el bagă benzină ... Trece o oră, trec două ... În spatele lui s-a făcut coadă, toţi înjură în delir. Unu' scoate capul pe geam şi îi strigă ăluia cu Hummerul:
- Ascultă, bă ! Măcar opreşte motorul, cât bagi benzină !
- Mai, Gheorghe, am doua vesti proaste, cum sa ti le zic ?
- Combina-le !
- Nevasta-ta ne inseala !
Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem ?
- Baiat.
- No, ... si cu cine seamana ?
- ... degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.
Sotia catre sot:
- Am doua vesti pentru tine, una proasta si una buna.
- Spune-le.
- Te parasesc !
- Si vestea proasta ?
Un tip care manca la un restaurant cheama chelnerul:
- Gusta, te rog, supa.
Chelnerul, confuz, intreaba:
- Este prea fierbinte ?
- Gusta supa !
- Este prea rece ?
- Gusta supa !
- A cazut vreo musca in ea ?
- Gusta supa !
Chelnerul, obosit de ghicit, cedeaza.
- Bine, bine, gust supa. Unde-i lingura ?
- Aha .... !
Undeva la ţară ... Bătaie în geam noaptea pe la ora trei:
- Hei, n-ai văzut o turmă de boi ?
- De ce ? Ai rămas în urmă ?
Intr-un oras din Transilvania, pe o straduta dosnica, un ungur zace intr-o balta de sange, ciuruit de 40 de gloante, plus doua cuţite înfipte-n spate si un tîrnacop infipt in gat. Dupa ce studiaza actele defunctului si dupa ce examineaza atent si îndelung cadavrul, criminalistul [roman] trage
concluzia:
- O asemenea sinucidere cumplita nu mi-a mai fost dat sa vad pîna acuma !
Vladimir Putin viziteaza o scoala din Moscova. Intr-o clasa le vorbeste copiilor despre cat de puternica e Rusia si cum are patria grija de oameni. La sfarsit, a dorit sa raspunda la niste intrebari din partea micutilor.
- Eu sunt Sasa si vreau sa-mi raspundeti la 2 intrebari. De ce Rusia a anexat Crimeea si de ce Rusia a trimis trupe in Ucraina ?
Putin a Raspuns:
- Intrebarile sunt bune, imi pare bine ca m-ati intrebat !
In acel moment se aude soneria si copiii ies in pauza. Dupa pauza, sesiunea de intrebari s-a reluat:
- Eu sun Misa si as vrea sa-mi raspundeti la 4 intrebari. De ce Rusia a anexat Crimeea, de ce Rusia a trimis trupe in Ucraina, de ce a sunat de pauza cu 20 de minute mai devreme si unde e Sasa ?
Un preot este chemat pentru o urgență. Nu vrea să lase confesionalul nesupravegheat, asa ca îl cheamă pe prietenul său rabin de pe stradă și îl roagă să-l acopere. Rabinul îi spune că nu va ști ce să spună, dar preotul îi spune să vină și să stea cu el puțin, să-i arate ce să facă.
Rabinul și preotul sunt impreuna în confesional. După câteva minute, o femeie intră și spune:
-Parinte, iartă-mă că am păcătuit.
Preotul întreabă:
-Ce ai făcut ?
Femeia spune:
-Am comis adulter.
Preotul:
-De câte ori ?
Femeia:
-De trei ori.
Preotul:
-Spune de doua ori Tatal Nostru, pune 5 $ în cutia milei și du-te și nu mai păcătui.
Câteva minute mai târziu, un barbat intră în confesional.
Omul:
-Parinte, iartă-mă pentru că am păcătuit.
Preotul:
-Ce ai făcut ?
Omul:
-Am comis adulter.
Preotul:
-De câte ori ?
Omul:
-De trei ori.
Preotul:
-Spune de doua ori Tatal Nostru, pune 5 $ în cutie și nu mai păcătui.
Rabinul îi spune preotului că a inteles, așa că preotul pleacă. Câteva minute mai târziu, o altă femeie intră și spune:
-Parinte, iartă-mă pentru că am păcătuit.
Rabbi:
-Ce ai făcut ?
Femeia:
-Am comis adulter.
Rabbi:
-De câte ori ?
Femeia:
-O dată.
Rabbi:
-Du-te inca de două ori. Avem o săptămână specială, trei pacate pentru 5 $.
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)