De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Contract
După 60 de ani de căsnicie, el moare.
La scurt timp moare şi ea şi ajunge în rai... unde-l vede pe el.
- Dragule, ce bine-mi pare să te regăsesc!
- Lasă-mă-n pace, cucoană! Contractul a fost foarte clar: "Până ce moartea ne va despărţi!"
Un tâmplar şi un beţiv mor în aceeaşi zi şi ajung în rai, în faţa lui Dumnezeu, care le spune: Tâmplarule, tu mergi la tâmplarie, iar tu, beţivule, mergi la bar.
Tâmplarul sare în sus de nervi, că el a lucrat toata viaţa, şi-l întreabă pe Dumnezeu de ce l-a trimis la atelier.
La care Dumnezeu îi răspunde:
- Când îţi dădeai cu ciocanul peste degete, spuneai "Dumnezeul mă-tii". Dar beţivul, când bea, zicea "Doamne ajută"!!!
O blonda intr-un bar, vrea sa faca cinste:
-O Skol la toata lumea!
Culmea manelistilor:
Sa conduci o masina fara numar... fara numar... fara numar...
Un barbat suna la pompieri:
-Alo,pompierii?
-Da!Care este problema?
-Imi arde de joaca!
Un pusti intra in farmacie si intreaba:
-Aveti prezervative?
-In primul rand, ii raspunde farmacista enervata, prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui tatalui tau sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
La care pustiul raspunde:
-In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt impotriva copiilor, iar in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama, care pleaca in delegatie si nu are cum sa stie marimea... inca.
- Alo! Biroul de consiliere al alcoolicilor anonimi?
- Da.
- Puteti sa-mi spuneti, va rog, la sarmale de porc cu mamaliguta, ce vin merge, alb sau rosu?
Ta-su il vede Bula iesind afara din casa cu o lanterna in mana.
- Unde te duci,fiule?
Bula, zambind:
- Ma duc s-o curtez pe Maria.
- Cand plecam eu la curtat fete n-aveam nevoie de lanterna!
- Mda, raspunse Bula, si uite cu ce te-ai ales!
- El ti-a povestit despre aventurile trecute?
- Nu.
- Ce magar. Dar tu lui?
- Nici eu!
- Bravo!
ªeful meu mi-a zis:
- Crezi că poţi să vii sâmbătă la serviciu? ªtiu că e weekend şi poate ai planuri, dar am nevoie de tine…
- Sigur, nici-o problemă, am zis, dar e posibil să întârzii, sâmbătă după cum ştii e un trafic infernal!
- OK, când crezi că o să ajungi?
- Luni!
Un tip merge la incorporare in marina. In timp ce i se completau actele, este intrebat:
- Stiti sa inotati?
- Da ce, nu aveti vapoare?
Bin Laden ajunge la Poarta Raiului. Sf. Petru deschide vizeta portii, il vede si exclama, terifiat:
- Tuuu!!!... tocmai tu vrei sa intri aici?
- Am zis eu ca vreau sa intru? Aveti doua minute sa iesiti cu totii!
Tot ce am avut vreodata nevoie sa invat, am invatat de la MAMA ...
M-a invatat sa apreciez un lucru bun facut "Daca tot va omorati, omorati-va afara! Abia am terminat curatenia!'
M-a Invatat religie 'Roaga-te sa iasa pata asta de pe covor!!
M-a invatat logica "Pentru ca eu am spus! Si gata!!
M-a invatat sa prezic viitorul "Sa folosesti mereu lenjerie curata, in caz ca vreodata ti se intampla vreun accident"
M-a invatat ironia "Mai plangi mult si atunci chiar o sa-ti dau un motiv sa plangi!"
M-a invatat sa fac economii "Pastreaza lacrimile pentru cand voi muri eu"
M-a invatat osmoza. "Inchide gura si ia si mananca!"
M-a invatat contorsionism "Mai uita-te si tu de jur imprejurul tau... "
M-a invatat forta si vointa "O sa ramai la masa pana mananci tot"
M-a invatat meteorologie "Se pare ca a trecut un uragan prin camera ta!"
M-a invatat masura "Ti-am zis de un milion de ori sa nu mai fii exagerat!"
M-a invatat ciclul vietii "Eu te-am adus pe lumea asta, si tot eu pot sa te si scot din ea"
M-a invatat sa modific tipurile de comportament "Nu te mai purta ca taica-tau"
M-a invatat invidia '"Exista un milion de copii pe lumea asta nu asa norocosi sa aiba o mama asa minunata ca a ta !"
M-a invatat ventrilogia "Nu-mi raspunde inapoi! Taci din gura si spune: de ce ai facut asta?''
M-a invatat deontologia Daca inca o data mai vorbesti neintrebat, iti lipesc dintii de perete!
M-a invatat linia dreapta Iti trag o palma de te indrepti imediat"
Dialog la Oficiul pentru Plasarea Fortei de munca.
– Buna ziua, vreau si eu un loc de munca.
– Avem ceva foarte bine platit, dar e mult de lucru.
– Nu, multumesc. Voi fi obosit tot timpul si fara timp liber. In plus, eu daca am bani, ii dau pe bautura.
– Atunci, avem un loc in care nu prea aveti de munca, dar e prost platit.
– Nu, pentru ca, daca am timp, fac rost de bani si ii dau pe bautura. Nu aveti ceva unde sa muncesc toata ziua si sa fiu prost platit ?
– Imi pare rau, dar nu aveti studii superioare.
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)