De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
-Bunico, tu ai spus mereu ca-ti plac cartile de istorie, iar acum vad ca in
biblioteca ta nu sunt decat carti de sexologie...
-Da, fiindca pentru mine asta e deja istorie.
I: Care este culmea sovaielii?
R: Sa ezit, sa nu ezit...?
La televizor incepe un film sexi. Ca sa scape de copii, mama spune:
-Gata, la culcare. Uitati, lumea a si inceput sa se dezbrace!
Imediat ce a auzit soneria, bunica-sa lu’ Bula s-a dus la usa si s-a uitat pe vizor:
-“Fugi si ascunde-te” ii zice lui Bula “invatatoarea ta e aici, cred ca vrea sa stie de ce nu te-ai dus azi la scoala!” Bula:
-“Ascunde-te tu bunico, i-am spus, c-ai murit!”
Unui barbat i s-au citit drepturile:
-Ai dreptul sa nu spui nimic!Tot ce spui va fi folosit impotriva ta!
-Sâni!
Ea catre el:
- Decat cu tine, mai bine ma maritam cu dracul.
- Draga, dar stii ca e interzisa casatoria intre rude...
Prezervativul nu oferă siguranţă întotdeauna.
Un prieten de-al meu îl purta când a fost înjunghiat de soţul unei femei…
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ioane, de ce eşti trist?
- Imaginează-ţi, ieri seară mă plimbam cu prietena prin parc. Iar acolo un maniac…
- Sexual?
- Bisexual!
- Ce poate fi mai rau decat sa gasesti un vierme in timp ce mananci un mar?
- Nu stiu, sa gasesti doi ?
- Nu.
- Trei?!
- Nu.
- Atunci?
- Sa gasesti o jumatate de vierme...
Maicuta Maria,binecunoscuta pt logica ei, impreuna cu maicuta Ana mergeau pe strada. Deodata maicuta Ana observa un tip dubios in spatele lor.
- Maicuta Maria asta ne urmareste!
- Pai logic ca ne urmareste, maicuta Ana!
-Pai ce crezi ca vrea?
-Pai logic,tu ce crezi ca vrea?
-Pai si ce facem maicuta MAria?
-Pai logic ca fugim!
-Pai si cum facem?
-Pai tu fugi spre dreapta si eu spre stanga, asa logic ca nu poate sa ne fugareasca pe amandoua!
Seara maicuta Maria si cu maicuta Ana se intalnesc la manastire, maicuta Ana o intreaba pe maicuta Maria.
- Ce s-a intamplat maicuta Maria?
- Pai logic ca barbatul ala dubios nu putea sa ne fugareasca pe amandoua si logic ca s-a luat dupa mine.
-Si?
- Si logic ca am fugit in continuare!
-si?
-Si logic ca un barbat alearga mai repede ca o femeie!
-Si?
-Si logic ca m-am oprit.
-Si?
-Si logic ca mi-am ridicat fusta si el si-a dat pantalonii in jos!
-Si?
-Si logic ca o femeie cu fusta ridicata aleaga mai repede ca un barbat cu pantalonii la genunchi!
Un cuplu de proaspăt căsătoriti - el 75, ea 23 - se cazează în apartamentul nuptial al unui mic hotel.
A doua zi, cam pe la pranz, mireasa coboară cu pasi nesiguri, ciufulită, cu privirile rătăcite...
- A... am venit, pentru micul dejun...
Receptionerul:
- Iertati-mă, vă simtiti bine? Arătati de parcă v-ati fi luptat c-un crocodil!
- Offf... stiti, înainte de căsătorie, sotul meu mi-a zis că a economisit timp de 50 de ani... iar eu am crezut că se referea la bani...
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)