De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Eram in gara la Falticeni, cand ma abordeaza o reprezentanta de la o prestigioasa firma de pasta de dinti: " Stiati ca o persoana obisnuita isi spala doar 30% din dantura?"
"- Domnisoara" zic " suntem in Falticeni, aici o persoana obisnuita doar 30% din dantura are.."
Perlute Bac:
"Mircea cel Bătrân a fost înmormântat la Cozia, împreună cu umbra sa"
"Mulţimile de boieri exploatatori îşi ţineau banii numerar în pungi. Haiducii îi atacau şi îi uşurau de bani în toate baladele"
"Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerată a treia"
"Mircea cel Mare, care prima dată a fost bătrân, stă la un discurs cu Baiazid. Acesta îl primeşte politicos, dar cu obraznicie, şi-l face în tot felul, ca pe o albie de porci"
O tinara, aflata la volanul unei masini decapotabile, loveste un barbat care mergea pe bicicleta, zgiriind serios vopseaua de pe aripa masinii, dar fara alte urmari deosebite pentru integritatea biciclistului. Un trecator aflat pe trotuar s-a oprit, urmarind scena. Cei doi il abordeaza:
- Ati vazut ce s-a intimplat. Noi am cazut la intelegere. Vrei sa ne fii martor?
- Cum adica, abia v-ati ciocnit si vreti sa va casatoriti?
Intre doctori :
- Cum a mers operatia?
- Care operatie, nu era autopsie??
Un betiv mergea pe strada.
La un moment dat se opreste in fata unui panou publicitar.
Se uita… se uita… si zice:
- La viata mea, beti crita am vazut, beti morti am vazut, dar beti pepsi!
Niciodata.
O tipa buna urca in tramvai, 3-4 smecherasi in spate... Se sfatuiesc ei acolo, si intr-un final pleaca unu spre ea:
- Domnisoara, uite 5 RON pentru minunata priveliste pe care ne-ai oferit-o. Tipa ia banii, ii pune in portofel si zice :
- Stai, uite 2 RON rest... pentru handicapati am reducere.
Un roman revenit in tara dupa 20 de ani se decide sa mearga la localul lui preferat sa manance.
Intra in local, se aseaza, iar chelnerul vrea sa ii dea meniul dar romanul il opreste.
Ia lingura si o miroase, apoi zice:
-Specialitatea pentru felul 1 este ciorba de burta de vita cu cartofi.
-De unde ati stiut? intreaba chelnerul.
-Se simte pe lingura. As dori o portie daca se poate.
-Imediat. Dupa ce serveste felul 1 chelnerul vrea sa ii dea meniul pentru felul 2. Ca si data trecuta romanul nostru il opreste. Ia furculita si o miroase,apoi zice:
-Specialitatea de azi pentru felul 2 sunt sarmalutele cu cartofi si friptura.
-De unde ati stiut?
-Am simtit pe lingura. As dori o portie daca se poate.
-Imediat. Chelnerul, surprins si in acelasi timp nervos de roman ia o lingurita si i-o baga la bucatareasa Lenuta in chiloti.
Apoi merge la masa romanului nostru si vrea sa ii dea meniul pentru desert dar si de aceasta data il opreste.
Ia lingurita si o miroase si zice foarte surprins:
-Lenuta mai lucreaza aici?!
Un politist merge la sectie gol pusca, noaptea tarziu. Intra in sectie si fiind recunoscut de colegul de serviciu, acesta il intreaba:
-De ce ai venit la ora asta tarzie si si gol pusca?
Cel in cauza incepe si ii explica cum a ajuns in situatia respectiva:
-Eram la o petrecere mai intima si s-a propus un nou joc si anume se stingea lumina de trei ori si se dadea un ordin. S-a stins lumina si s-a dat ordinul: "Toate femeile sa se dezbrace", s-a aprins lumina si fiecare femeie era dezbracata. S-a stins lumina din nou si ordinul a fost "Toti barbatii sa se dezbrace", s-a aprins lumina toti eram dezbracati si jocul continua. S-a mai stins lumina odata si ordinul a fost:
"Acum la treaba" si ....
-Si ...? (intreaba colegul)
La care politistul gol pusca:
-Pai iata-ma, am venit la treaba!
Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!".
Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el.
Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo.
Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa.
A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier.
Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la... usa.
A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte...
Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta.
Sotul:
- Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors.
- Da-l la telefon ca m-am pierdut...
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)