avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sanctiune lipsa rovinieta la mai mult de 30 de zile de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sanctiune lipsa rovinieta la mai mult de 30 de zile de la comiterea contraventiei

Buna ziua!
Am uitat de rovineta si am circulat cu ea expirata. De atunci au trecut 30 de zile Mai pot fi sanctionat si dupa expirarea perioadei de 30 zile?
Cu stima!
Cel mai recent răspuns: gabor , utilizator 09:49, 13 Octombrie 2016
Buna. Am si eu o situatie. In septembrie, anul curent, am primit o amenda, ca in martie am fost surprins cu o camera, fara sa am rovinieta. Constatarea contraventiei, conform procesului verbal a fost in septembrie. Dar din martie pana in septembrie am tot circulat fara rovinieta, pur si simplu am uitat. Intrebarea este, o sa primesc amenda pentru fiecare luna in parte? Chestia e ca daca trimiteau amenda in 30 de zile, cumparam si eu rovinieta. Consider ca este hotie legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi pentru lipsa rovinietei livia1603 livia1603 Buna ziua, Daca circuli, neavand intentie, fara rovinieta 2 luni ce amenda este posibil sa platesti? Se poate contesta vreo amenda..sau de cate ori am ... (vezi toată discuția)
Lipsa rovinieta alinauim alinauim Buna ziua! Intrebarea mea este, daca am circulat cu masina fara rovinieta #-o #-o in cat timp imi emite procesul de contraventie? Din cate am mai auzit sunt ... (vezi toată discuția)
Contraventie rovinieta volar volar In 07.04.2014 am circulat fara rovinieta. In 22.09.2014 s-a constatat contraventia si s-a intocmit PVC. In 08.09.2014 mi s-a comunicat PVC. Sunt mai mult ... (vezi toată discuția)