urmeaza sa plec in strainatate si am fost pus sa-mi fac cont in banca pentru diurna in euro. Am poprire pe salar 1/3 din venitul lunar care mi se retie la serviciu, dar banca mi-a blocat contul. ce trebuie sa fac sa-mi pot scoate diurna?
Ii ciudat.
Din cauza unor probleme medicale nu am putut sa mai lucrez și mi-au pus poprire pe cont. Au oprit de 2 ori din diurna... azi am sunat la ei iar... după ce data trecuta mi-au zis sa sun la executor sa-mi trimită bani înapoi ...
Era o tranzactie de 3 luni in asteptare si am sunat sa aflu ce se intampla cu aceasta. Mi-au intrebat daca vreau sa urgentez acea tranzactie...am raspuns cu 'da' fiindca de 3 luni era in asteptare...(din luna August). Suma in asteptare era de 1000 lei. Dupa 2 zile am vrut sa fac cumparaturi cu cardul,norocul meu a fost ca am avut bani la mine... erau fonduri insuficiente pe card....am verificat 0 lei si 4.3€ mai aveam in cont. Am verificat tranzactiile si erau trimisi 7238 lei cu acei 1000 lei...am sunat la ei si raspunsul lor a fost. 'Stiti nu avem ce face,colega noastra asa a lasat scris sa trimitem tot, singura varianta este sa sunati la executor si sa cereti banii inapoi,ne cerem scuze'
Apoi...
De 2 zile mi-au trimis diurna 1000€,cate 500€ pentru ca au fost pe 2 luni
Au oprit 497€
Am sunat la ei, am intrebat ce se intampla de imi opresc diurna. 'Dar nu este diurna' imi raspunde. Ii trebuie un document care sa reiese ca,ce primesc acolo este diurna. Serios? Este diurna,ce inseamna acel cuvant din specificatii? Inseamna diurna...Dupa un pic de timp,adauga... ' Aaa,nu am stiut ca inseamna diurna,imi cer scuze'
Deja este a 2 greseala pe care o fac,ma mai si intreaba daca imi dau acordul pt continuarea apelului pentru ca este inregistrat...
Poprire pe diurna
gabrielaghi
O lamurire va rog: diurna poate fi supusa popririi? este mentionat in Codul de procedura civila la art.728 ca diurnele nu pot fi urmarite pentru nici un fel de ... (vezi toată discuția)