La grila lui U am luat ,,a,, pt ca fapta aluia reprezinta infractiunea de nerespectare a hot judecatoresti...ca sa fie abandon trb sa avem obligatie legala, nu judiciara
La grila lui U am luat ,,a,, pt ca fapta aluia reprezinta infractiunea de nerespectare a hot judecatoresti...ca sa fie abandon trb sa avem obligatie legala, nu judiciara
EDIT: nu e nici nerespectarea hot jud, dar nici abandon, din motivul aratat
Nofacenoname0 a scris:
EDIT: nu e nici nerespectarea hot jud, dar nici abandon, din motivul aratat
378(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează neexecutarea, cu rea-credinţă, de către cel condamnat a prestaţiilor periodice stabilite prin hotărâre judecătorească, în favoarea persoanelor îndreptăţite la întreţinere din partea victimei infracţiunii..............
e nou introdus....
Nofacenoname0 a scris:
Aha eu n-am luat a pentru ca am gandit ca e forma asimilata nou introdusa...378 alin2...vrei sa arunci o privire ca nu prea imi merg rotitele