Buna!
Ma scuzati ca va deranjez, vreti sa imi spuneti si mie daca cineva din voi si-a depus dosar si pentru Admitere INM si pentru Admitere Magistratura?
Se pot face 2 inscrieri in acelasi timp? in ideea ca nu esti sigur daca indeplinesti conditia de minim 5 ani vechime .
LauraC2 a scris:
Buna!
Ma scuzati ca va deranjez, vreti sa imi spuneti si mie daca cineva din voi si-a depus dosar si pentru Admitere INM si pentru Admitere Magistratura?
Se pot face 2 inscrieri in acelasi timp? in ideea ca nu esti sigur daca indeplinesti conditia de minim 5 ani vechime .
Daca poti fizic sa te prezinti in acelasi timp in doua locuri, nu te opreste nimeni.In ultimii ani concursul pentru INM si pentru magistratura au fost in acelasi timp sustinute.Locatii diferite.
Si sa indeplinesti conditia de vechime pentru magistratura.Esentiala conditie.
NU sunt indeplinite elementele constitutive ale infr de abandon de familie prev de art 378 NCP daca
a.debitorul obligatiei ,stabilite pe cale judecatoreasca ,de a plati pensie de intretinere catre copiii minori ai pers decedate in urma accidentului auto produs de debitor nu achita pensia de intretinere cu rea-credinta timp de 3 luni,desi avea mijloacele necesare.
b.parintele nu achita cu rea-credinta,desi avea mijloace materiale,pensia de intretinere la care a fost obligat pe cale judecatoreasca in lunile ianuarie ,martie,mai si iulie 2014,platind insa pensia de intretinere aferenta lunilor februarie,aprilie 2014
c.debitorul obligatiei de intretinere stabilite printr-o hot judecatoreasca nedefinitiva ,dar executorie ,nu achita timp de 3 luni ,cu rea-credinta,pensia de intretinere la care a fost obligat
MoonlightCactus a scris:
LauraC2 a scris:
Buna!
Daca poti fizic sa te prezinti in acelasi timp in doua locuri, nu te opreste nimeni.In ultimii ani concursul pentru INM si pentru magistratura au fost in acelasi timp sustinute.Locatii diferite.
Si sa indeplinesti conditia de vechime pentru magistratura.Esentiala conditie.
Nu e vorba de prezentat, intreb doar de depus 2 dosare pt ca e posibil sa nu fie indeplinita conditia pt vechime si macar sa pot merge la INM.