avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
nu conteaza ce credea
nu conteaza ce spera
dc in timpul noptii era

:rofl:
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Mai 2014
Nofacenoname0, utilizator
cristian i a scris:

in cazul in care ,intr-un proces penal ,un martor da declaratii mincinoase in scopul de a zadarnici urmarirea penala,in sarcina acestuia se va retine

a.favorizarea faptuitorului in concurs cu marturia mincinoasa
b.marturia mincinoasa
c.favorizarea faptuitorului

b
Nofacenoname0 a scris:

nu conteaza ce credea
nu conteaza ce spera
dc in timpul noptii era

:rofl:

Cristian,sunt dama, ce vrei, pricep greu. Dar asa cum explici tu atat de frumos si inspirat in versuri, mai rar;)
Noface, am priceput, cu greu:-/, cum am spus, dar am priceput. Multumesc amandurora.
ContSters319287, utilizator
cristian i a scris:

MoonlightCactus a scris:

La 229 al.1- la circumst.agrv. ,,in timpul noptii,,, se specifica in Udroiu - nu are importanta daca a profitat sau nu de timpul noptii-
Pai daca nu are importanta, de ce a ales sa fure taman noaptea? Ce nu inteleg eu?
Stiu ca pic ca motul de bezea pe prajitura de la MChef, dar tot sunteti in zona penala.

eu ma gandesc ca de ex infractorul intra intr-o hala luminata (cu neoane ecologce:D) ca ziua,el crezand ca e bezna.

adica
nu conteaza ce credea
nu conteaza ce spera
dc in timpul noptii era:))

Mirei ai explicat f frumos,bravo.(abandonul lui MU)

Stii ce...daca bibilim cate o infractiune pe seara...o sa le stim foarte bine...de unu singur e mai greu si-ti mai zboara gandul

Am zis aiurea ,,a,, la grila cu favorizarea
-in primul rand e fav infr nu fav faptuitorului
-in al doilea rand nu zice ca ar fi vrut sa ajute pe cineva, poate a vrut sa se acopere pe el;)

Deci ,,b,, ar trb sa fie
Nofacenoname0, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)