avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Aia ce zici tu mirei e oferta de purga...
Nofacenoname0 a scris:

Merci...stiam eu ca am niste chestiuni pe care le incurc mereu
La antihreza ati zis bine si la cealalta cu uno ictu...eu ziceam ca nu se aplica in cazul uno ictu...dar deh codul nu distinge :P
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
mirei2012, utilizator
mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

La antihreza ati zis bine si la cealalta cu uno ictu...eu ziceam ca nu se aplica in cazul uno ictu...dar deh codul nu distinge :P

Pe bune, e BC la grila cu anticriza? :happy: Sper să le ghicesc aşa şi la examen pe alea pe care nu le ştiu
Nofacenoname0 a scris:

mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Pe bune, e BC la grila cu anticriza? :happy: Sper să le ghicesc aşa şi la examen pe alea pe care nu le ştiu

Da omule...e bine...vezi ca mai ai o grila pe care n-ai bagat-o in seama...te-a luat anticriza:tooth:

Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
mirei2012, utilizator
mirei2012 a scris:

In cazul impreviziunii revizuirea conditiilor si sarcinilor care afecteaza o liberalitate
a) poate fi dispusa daca indepl cond sau exec sarc a devenit excesiv de oneroasa pt benef din cauza unor sit imprev si imputabile acestuia survenite ulterior acceptarii liberalitatii
b)poate fi ceruta indif daca acestea au fost stabilite printr-o donatie sau un legat
c) presupune posibilitatea instantei sesizate cu o astfel de cerere de a dispune modificari cantitative si calitative ale cond sau ale sarcinilor care afecteaza liberalitatea

A
Mirei, uite cum nu mă laşi tu să mă uit liniştit la masterchef...mă bagi in depresie cu impreviziunea ta:))

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)