Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Exceptia de neexecutare a contr
a) nu poate fi invocata daca potrivit imprejurarilor si fata de insemnatatea mica a prestatiei neexecutate refuzul este contrar bunei credinte
b) poate fi invocata in orice situatie in care partile sunt tinute sa isi execute simultan obligatiile iar una dintre ele refuza nejustificat executarea propriei obligatii
c) este sanctiunea ce intervine doar dupa punerea in intarziere sau sesizarea instantei
Exceptia de neexecutare a contr
a) nu poate fi invocata daca potrivit imprejurarilor si fata de insemnatatea mica a prestatiei neexecutate refuzul este contrar bunei credinte
b) poate fi invocata in orice situatie in care partile sunt tinute sa isi execute simultan obligatiile iar una dintre ele refuza nejustificat executarea propriei obligatii
c) este sanctiunea ce intervine doar dupa punerea in intarziere sau sesizarea instantei
Eu iar am o problemă cu tematica :stunned:
Excepţia de neexecutare nu ţine de contracte, adică de generalităţi în leg cu materia contractelor?
Să nu-mi spuneţi că pe lângă excepţia de neexecutare avem şi denunţarea unilaterală, rezilierea şi alte minuni de genul, că îmi dau demisia :help: