Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Locatiunea se considera incheiata:
1-cand au fost indeplinite referitoare la cauza si forma
2-cand au fost indeplinite cele referitoare la capacitate,obiect,cauza si forma
3-cand partile au consimtit cel putin asupra bunului si pretului
In caz de imposibilitate a executarii contr
a) creditorul pus in inatrziere preia riscul contr si nu se poate libera nici in caz de proucere a unui eveniment fortuit, chiar daca ar dovedi ca bunul ar fi pierit si daca obligatia ar fi executata la timp
b) daca imposibilitatea este temporara, creditorul nu poate suspenda executarea propriilor obligatii
c) at cand imposibilitatea este totala definitiva si priveste o obligatie contractuala importanta contractul este desfiintat de plin drept fara nicio notificare exact din momentul producerii evenimentului fortuit
Ice Hellene a scris:
Pai doar parte civila poate. Nu cred ca e asa mirei, pt ca partea civila actioneaza pe latura civila. Si eu am avut 2 catei si 3 pisici.
Pai oricum poate participa si in calitate de persoana vatamata...una nu exclude pe cealalta
De fapt inteleg eu ce zici...ca nu poate pune concluzii pe latura penala...deh...vrei si tu multe :P
Stai breeee ca m-am elucidat...are aceleasi drepturi ca si persoana vatamata...deci pune concluzii pe ce vrea muschiul ei...art 81 e pentru ambele
De la atata drept de la stapana ...li s-a aplecat si au murit?
elennaaapop a scris:
Locatiunea se considera incheiata:
1-cand au fost indeplinite referitoare la cauza si forma
2-cand au fost indeplinite cele referitoare la capacitate,obiect,cauza si forma
3-cand partile au consimtit cel putin asupra bunului si pretului
3