Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Locatiunea se considera incheiata:
1-cand au fost indeplinite referitoare la cauza si forma
2-cand au fost indeplinite cele referitoare la capacitate,obiect,cauza si forma
3-cand partile au consimtit cel putin asupra bunului si pretului
Locator poate fi:
1-o persoana fizica sau juridica
2-abitatorul, uzufructuarul
3-un titular al unui drept real,indiferent daca dreptul ii confera sau nu dreptul de folosinta asupra bunului ce formeaza obiectul contractului
cristian i a scris:
mirei2012 a scris:
Exceptia de neexecutare a contr
a) nu poate fi invocata daca potrivit imprejurarilor si fata de insemnatatea mica a prestatiei neexecutate refuzul este contrar bunei credinte
b) poate fi invocata in orice situatie in care partile sunt tinute sa isi execute simultan obligatiile iar una dintre ele refuza nejustificat executarea propriei obligatii
c) este sanctiunea ce intervine doar dupa punerea in intarziere sau sesizarea instantei
a
corect...de ce n-ai luat si b...eu ca si Adi eram tentata ca e bun...cu unele discutii
Avea dreptate mirei, tu vrei sa inveti numai prima si ultima pagina. :tooth:
Uite-te la "executarea obligatiilor"
[ link extern ]
Ice Hellene a scris:
Avea dreptate mirei, tu vrei sa inveti numai prima si ultima pagina. :tooth:
Uite-te la "executarea obligatiilor"
[ link extern ]
Ms, aşa e...cred că am confundat excepţia de neexecutare cu denunţarea unilaterală...asta chiar că n-o avem :P sper :))
Adi, păi săracia aia cu admin probelor prin avocaţi intra la capitolul probe..iar tematica nu prevede vreo excepţie de la capitolul cu probele