Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Eu zic că trebuie să intre şi pe fond, să vadă dacă temeiurile iniţiale mai subzistă
Nofacenoname0 a scris:
Dar decizia de a răspunde interogatoriului, fiind un act de dispoziţie, nu trebuie supusă dublei încuviinţări, cea a reprez legal şi cea a instanţei de tutelă?
de la ,,Boroi,,citire....bine e pe vechiul cod ca pe nou n-a mai scris(lipsa cerneala)
interogatoriul este o proba privitoare numai la partile din proces(reclamant,parat,intervenient,chemat in garantie,cel chemat in jud intrucat ar putea pretinde aceleasi dr ca si reclamantul,cel aratat ca titular al dr)
ar putea pers cu cap de ex sa aiba una din calitatile astea?
...................
in privinta incapabililor ....interoogatoriul se poate lua reprezentantilor lor legali,care insa,datorita caracterului personal al acestui mijloc de proba ,nu vor putea fi intrebati decat asupra actelor si faptelor sav de ei in aceasta calitate.
cred ca e de actualitate si pe noul cod
eu zic ca pt pers cu cap de ex restransa e luat interog ca la incapabili ....prin reprezentant.....si nu tr dubla incuviintare deoarece reprezentantul e intreb doar de ,,faptele sav de el in aceasta cal,,
bine Maya cum zici tu......
pt toate fetele :vishenka:
si pt baieti:beer:
ca nu fac discriminare:D