avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
b,c
c
Persoana vatamata poate cere revizuirea atata timp cat nu e prevazute expres de cod? E jalnica partea asta a codului... Copy-paste din vechiul, desi s-au modificat atatea.

bc la grila
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
Ice Hellene, utilizator
Ice Hellene a scris:

Persoana vatamata poate cere revizuirea atata timp cat nu e prevazute expres de cod? E jalnica partea asta a codului... Copy-paste din vechiul, desi s-au modificat atatea.

Nu cred ca poate..din moment ce nu se gaseste printre persoanele care pot introduce revizuirea.
Parerea mea ca persoanei vatamate nu ii sunt accesibile o serie de institutii pentru ca nu mai este parte. Banuiesc ca logica a fost sa nu existe 2 parti care practic ar fi avut aceleasi drepturi. Persoana vatamata daca vrea sa beneficieze de toate drepturile partii sa faca bine sa se constituie parte....un fel de tras impins ;)
De aceea la intrebarile tale anterioare nu gasesti raspuns concret...viziunea a fost alta :O

mirei2012 a scris:

c

rasp corect c (grila cu pluralit intermediara)

primul term nu poate const in -condamnare pt o infr pt care a intervenit amnistia/prescriptia execut/reabilitarea ori a fost dezincriminata

e ok berea Elena,cafeaua merge dimineata ....:)
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
cristian i, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)