avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
rasp corect a

am postat grila pt ca nu stiu dc se aplica pt orice situatie
dc vorbim de Min Justitiei e ok
dar pt Min Sanatatii/Educatiei ....care au domeniu de activitate ce poate face obiectul domeniului privat? suntem in acord cu art 135 alin 2 cp?
cristian i a scris:

rasp corect a

am postat grila pt ca nu stiu dc se aplica pt orice situatie
dc vorbim de Min Justitiei e ok
dar pt Min Sanatatii/Educatiei ....care au domeniu de activitate ce poate face obiectul domeniului privat? suntem in acord cu art 135 alin 2 cp?

eu cred ca nici un minister nu poate avea un domeniu de activitate care sa aiba un obiect din dom privat.
asa ne facem toti cate un mic guvern acasa :))
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
elennaaapop, utilizator
Cristian, NCP reglementeaza o imunitate generala si absoluta a statului si a autoritatilor publice. Ministerele sunt autoritati publice subordonate Guvernului si sunt considerate structuri de specialitate ale administratiei centrale.
Doar in cazul institutiilor publice legea restrange imunitatea penala.
da....mersi.aveti dreptate.eu am deja propriul guvern acasa....sunt la faza sa-mi declar autonomia :D
pe primul palier avem statul si autorit publice=ministere
abia pe palierul 2 cu institutii avem rasp
pana iti declari autonomia nu ne mai fericesti si pe noi cu niste grile? :beer:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)