Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Necompetenta teritoriala in cazul nesesizarii instantei locului situarii imobilului intr-o act in revendicare imobiliara poate fi invocata:
a) de parti procuror sau de judecator pana la inceperea dezbaterilor asupra fondului in fata primei instante
b) doar de catre parat prin intampinare sau cand nu este obligatorie cel mai tarziu la prima zi de infatisare
c) de parti si judecator la prima zi de infatisare in fata primei instante dar nu mai tarziu de inceperea dezbaterilor asupra fondului
cristian i a scris:
tedddybear a scris:
cristian i a scris:
b
o intorci ca la pitesti?!
pai la origini pitestean sunt:D
am editat....nu ma prinsesem din prima ca e interv fortata
pe noul cod si la int fortate exista admisibilitate in principiu spre deosebire de vechiu cod
tedddybear a scris:
cristian i a scris:
tedddybear a scris:
cristian i a scris:
b
o intorci ca la pitesti?!
pai la origini pitestean sunt:D
am editat....nu ma prinsesem din prima ca e interv fortata
pe noul cod si la int fortate exista admisibilitate in principiu spre deosebire de vechiu cod
asa e ,am vazut acum ca zice 64,65 se aplica......
nu stiu care e var buna.....probabil doar c ca de a si b sunt sigur ca nu....
Cred ca astea 2 grile sunt pe vechiul cod...sunt de la examen pentru promovare.
E limpede ca se admite in principiu, nu este o veritabila cerere de chem in judecata. Pe masura ce faceam grile am vazut ca se brodea una da una nu :hammer:
Cererile veritabile de interventie ..sunt doar interventia principala cererea in garantie si alaturi de ele reconventionala...care se timbreaza toate.
Scuze pentru ca v-am indus in eroare.