avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
pag 208 cod comentat boroi
e logic cum spui dar disjungerea asta e un fel de ,,apa sfintita ,,e buna peste tot,,pt buna administrare a justitiei,,:)
Cum zice Mirei ,,Narcisa lui Boroi,,are alta parere decat cea a lui Boroi,e un paradox:rofl:
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2014
cristian i, utilizator
mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

Boroi in cursul vechi,pag 84 spune,,instanta poate sa admita disjungerea,in masura in care cererea de interv fortata ar intarzia jud cererii principale,,

Chemarea in jud a altor persoane a suferit modificari majore...nu cred ca mai e valabil ceva de pe acolo.
Mie imi e foarte neclara institutia asta...de exemplu cererea facuta de reclamant mai introduce in judecata un alt reclamant care cere aceleasi drepturi ca si el (isi face concurenta singur) :-/...asa de prost sa fie? Era mai logica pe vechi :))

reclamantul initial e sigur ca o sa castige asa ca vrea sa o faca opozabila si altuia care vrea aceleasi lucru ca si el. vrea sa scape de un nou proces si cu el
Corect...am uitat de opozabilitate...nu vad decat lungul nasului
tb facuta intampinare in cazul int fortate 1. chemare in jud a altei persone si 2.aratare titular drept?
daca da cine o poate face?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2014
tedddybear, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)