Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Păi odată ce a căzut la pământ eu zic că e violentă...că dacă era o împingere uşoară nu cădea
Mirei, contează intenţia de a ucide şi rezultatul produs efectiv...la fel de bine putea ca lovitura de cuţit să nu fie fatală şi să moară din cauza loviturilor...nu mi se pare că e corect să încadrezi penal o faptă în funcţie de un criteriu care până la urmă e aleatoriu..
cristian i a scris:
meseria de hot e una de pericol/e opusul celei de politist ca atributii,dc un politist moare de sperietura e ultraj?eu zic ca nu ....asa e si la hot....nu e ucidere din culpa .....nu e fapta pen sa discutam de leg ap,lipseste tipicitatea,pur si simplu omul si-a ales aiurea meseria,cand stai rau cu ceasul nu-l tragi de limbi toata ziua,iti alegi meserii linistite....
Somn usor!:))
Te-ai innebunit Cristian :rofl:
Dupa mine n-ar fi violenta...da acum nu prea imi merg neuronii...patineaza
Nono pai de toti dau cu cutitul sau cu parul...nu se poate distinge care si ale cui au fost fatale...de regula cauzele sunt concurente..
Hellene ...e posibil sa fie LCM...ca de il imbrancesti pe unul si da cu capu de bordura ...ala esti LCM
un hot care sta rau cu inima primeste un pont ca tanti Marioara de luni pleaca o saptamana la bai la Herculane.tanti nu primeste pensia ca a fost talharit postasul si sta acasa.acum ca nu are bani se decide pana dau aia pensia sa manance felul 1 fasole 2 varza.la orele 0.00 (luni spre marti) hotul intra in apartament si se apuca de strans......cand din dormitor fas fas fas de la varza si fasole ....de duduia usa.hotul stiind ca e singur se sperie si crapa inima in el.dimineata il gaseste baba mort.
la ce o incadrati pe baba criminala
a.legitima aparare(se apara ca nu putea sa se abtina de la gaze deoarece dormea )
b.omor cu premeditare
c.ucidere din culpa
d.niciuna