avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Are termen în cunoştinţă partea sau sub. procesual principal
a. prezentă prin avocat ales la un termen
b. prezentă prin avocat din oficiu la un termen, dacă acesta a luat legătura cu partea/sub. proc. principal
c. prezentă prin reprezentant

Se acoperă orice nelegalitate survenită în procedura de citare atunci când partea se înfăţişează
a. prin avocat ales
b. prin avocat din oficiu, dacă acesta a luat legătura cu partea
c. prin reprezentant

Grile proprii din ciclul ,,ce-au fumat redactorii ncpp'' :strambatura:

1. ac
2. abc

si eu la fel zic
Aşa e, strict pe cod 1ac, 2 abc
Dar avocatul din oficiu de vreme ce ia legătura cu partea nu devine un reprezentant al acesteia? Nu înţeleg raţiunea distincţiei, de ce la 1 nu e bun ,,b,, iar la 2 e bun ,b-ul.
NU stiu daca ati aflat ultima noutate, dar se pare ca disp privitoare la stabilirea instantei de executare au fost declarate neconstitutionale.
[ link extern ]

Se pune intrebarea, cine este instanta de executare acum dupa darea deciziei CC. ?
constituie aplicari ale principiului contradictorialitatii

a.judecarea conflictului de competenta in camera de consiliu
b.judecarea cererii de preschimbare a termenului de judecata
c.judecarea contestatiei la executare
cristian i a scris:

constituie aplicari ale principiului contradictorialitatii

a.judecarea conflictului de competenta in camera de consiliu
b.judecarea cererii de preschimbare a termenului de judecata
c.judecarea contestatiei la executare

c

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)