avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
poate constitui obiect material al infractiunii de furt,bunul mobil

a.uitat de victima
b.transmis faptuitorului de victima
c.pierdut de victima
d.niciuna
Zic doar a) - imi amintesc speta cu bunul uitat in taxi
La b e eventual abuz de incredere
La c e insusirea bunului gasit

E penibil, cristian, dar tb sa facem fata, din pacate...
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
Ice Hellene a scris:

Zic doar a)
La b e eventual abuz de incredere
La c e insusirea bunului gasit

E penibil, cristian, dar tb sa facem fata, din pacate...

rasp corect a

la b tr sa puna si ,,cu titlu,,asa cum e lasat,e furt toata ziua
in practica se fol tot felul de minciuni pt a se remite voluntar bunul,in incercarea faptuitorului de a evita talharia.....

cristian i a scris:

Ice Hellene a scris:

Ma refeream la partea generala, la complicitate. Mi se pare aiurea rau...cica invata...ce naiba sa retii cand fiecare autor e in lumea lui?! La examen va fi alba-neagra la pen special...

dc ar fi obligati la contestatie sa publice tot ce argumenteaza contestatorul s-ar uita mai atent prof la conceperea grilei.........
e de tot penibilul procedura contestarii
tu invoce ce vrei(nu publicam) noi spunem neintemeiat si rasp la ce vrem noi(si publicam)
sper sa nu se arunce la interpretari ca pe lg noua toti prof sunt in lumea lor......
am devenit paranoia......incep sa cred ca le-au adus de afara....sunt traduse....iar aia din comisiile de elaborare au facut figuratie.....altfel cum explici ca tu prof in comisie scoti carti(cu chinuri grele,dupa mult timp) in care te minunezi la tot pasul,dai vina pe comisie(ca nu stiu ce mai invocau dc nu erau si astea) si dai interpretari de toata jena....nu ma ref doar la pen....la toata legislatia noua...cu relevanta pt tematica noastra.:(
eu analizez simplist....
dc vine unul cu o masina noua si spune ca el a conceput-o,face pana cu ea.......nu e posibil sa zica,,pai sa vezi e controversata scoaterea rotii,unii zic ca are 3 suruburi altii 4,sa vedem.....stam cu ea asa tr sa se pronunte ICCJ si CC,ca eu le-am zis alora cum s-o asambleze dar in comisiile de asamblare au mai dat o gaura in plus,i-au mai pus o elice la motor........,,penibil penibil penibil......:(

:)):happy::rofl::rofl:
sunt supuse confiscarii speciale

a.bunurile modificate sau adaptate in scopul sav infractiunii
b.bunurile dobandite prin sav faptei
c.bunurile care au fost date pt a rasplati pe faptuitor

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)