Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Zic doar a)
La b e eventual abuz de incredere
La c e insusirea bunului gasit
E penibil, cristian, dar tb sa facem fata, din pacate...
Ice Hellene a scris:
Ma refeream la partea generala, la complicitate. Mi se pare aiurea rau...cica invata...ce naiba sa retii cand fiecare autor e in lumea lui?! La examen va fi alba-neagra la pen special...
dc ar fi obligati la contestatie sa publice tot ce argumenteaza contestatorul s-ar uita mai atent prof la conceperea grilei.........
e de tot penibilul procedura contestarii
tu invoce ce vrei(nu publicam) noi spunem neintemeiat si rasp la ce vrem noi(si publicam)
sper sa nu se arunce la interpretari ca pe lg noua toti prof sunt in lumea lor......
am devenit paranoia......incep sa cred ca le-au adus de afara....sunt traduse....iar aia din comisiile de elaborare au facut figuratie.....altfel cum explici ca tu prof in comisie scoti carti(cu chinuri grele,dupa mult timp) in care te minunezi la tot pasul,dai vina pe comisie(ca nu stiu ce mai invocau dc nu erau si astea) si dai interpretari de toata jena....nu ma ref doar la pen....la toata legislatia noua...cu relevanta pt tematica noastra.:(
eu analizez simplist....
dc vine unul cu o masina noua si spune ca el a conceput-o,face pana cu ea.......nu e posibil sa zica,,pai sa vezi e controversata scoaterea rotii,unii zic ca are 3 suruburi altii 4,sa vedem.....stam cu ea asa tr sa se pronunte ICCJ si CC,ca eu le-am zis alora cum s-o asambleze dar in comisiile de asamblare au mai dat o gaura in plus,i-au mai pus o elice la motor........,,penibil penibil penibil......:(