Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Eu am mai zis...pe el l-a facut cunoscut faptul ca a facut subiecte si toata lumea ia cumparat cartile...dar in opinia mea...nu este un autor valoros...este inteligent inventiv...dar inventivitatea nu face casa buna cu dreptul...din pacate nu vad sa avem pe penal autori contemporani adevarati...n-am citit Streteanu ca nu am...poate el
constituie abandon de familie
a.neindeplinirea ,cu buna credinta,a obligatiei de intretinere prev de lege
b.neplata,chiar cu buna-credinta ,timp de 3 luni a pensiei intretinere stabilite pe cale judecatoreasca
c.parasirea de catre cel care are obligatia legala de intretinere ,expunand persoana indreptatita la intretinere la suferinte fizice sau morale
d.niciuna
Nono-mai glumim;).....dar acum pe bune,dc vrei 100 din 100 ,trimite-mi in privat intrbarile tale pt maestrul Dongoroz,e valabila oferta si pt restul....tot ne ,,conectam,,maine noapte......:))
cristian i a scris:
constituie abandon de familie
a.neindeplinirea ,cu buna credinta,a obligatiei de intretinere prev de lege
b.neplata,chiar cu buna-credinta ,timp de 3 luni a pensiei intretinere stabilite pe cale judecatoreasca
c.parasirea de catre cel care are obligatia legala de intretinere ,expunand persoana indreptatita la intretinere la suferinte fizice sau morale
d.niciuna
Nono-mai glumim;).....dar acum pe bune,dc vrei 100 din 100 ,trimite-mi in privat intrbarile tale pt maestrul Dongoroz,e valabila oferta si pt restul....tot ne ,,conectam,,maine noapte......:))
c
Ma inscriu si eu pentru maestrul Dongoroz ...numai ca tre sa beau ceva inainte ca altfel mor de frica:rofl: