avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
A mai avut el multe sclipiri din astea(ţineţi minte aia cu baba care a mâncat varză?:)) ) dar azi a ţinut-o din dudă în dudă, cred că se perfecţionează.:thumbup:
E adevărat că operele lui MU nu pot fi scanate? Cică ar fi protejate şi când încerci să le scanezi îţi apare doar ,,pentru Marc,,:happy:
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
Nofacenoname0, utilizator
mirei2012 a scris:

Cristian azi ai fost demential...ti-au venit la fileu care mai de care....tot e bun ca dom procuror are simtul umorului...ai sa-i faci din vorbe pe infractori :tooth:
Urmaresti Vanatorul de criminali pe Crime & Investigation...si ala e un mucalit mama mea

e complicat Mirei,procuror nu-mi place iar ca judecator as fi ,,incompatibil,, cu solemnitatea sedintei...nu urmaresc serialul ala..........eu ma retrag....
Nb:wave:
Nofacenoname0 a scris:

E adevărat că operele lui MU nu pot fi scanate? Cică ar fi protejate şi când încerci să le scanezi îţi apare doar ,,pentru Marc,,:happy:

Asta e gluma ?:))
Habar n-am dacă e glumă sau nu. Cineva pe FB a cerut MU pe noile coduri în format electronic...şi răspunsul dat e: ,,nu exista asa ceva, Udroiu l-a protejat cu...un blestem generator de blurr tot ce iese la scanare e "Pentru Marc"...:))''

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)