avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Patronul cu intentie directa...dar pe noi ne intereseaza intentia politistului ca el este mituit...dar daca politistul da amenzi repetat pentru nimicuri si ii forteaza mana aluia sa se prinda ca trebuie sa iasa la interval cu ceva....atunci intentia lui e directa..ca la doctor cand din atitudine trebuie sa-i dai ca de nu te lasa schilod

Nu ...nu-i bine...cea cu doctorul e buna ca nu indeplineste ceea ce trebuie si ii forteaza mana bolnavului....

Pentru politist e bun exemplul pentru intentie indirecta daca te iarta de ceva... in ideea ca poate il omenesti...si e intentie indirecta...scuzati ameteala din capul meu
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
mirei2012, utilizator
Eu cu cine votez la forma de vinovatie la infr de coruptie? :slap:
clar ....tr sa intru la Dongoroz pe ,,blog,,sa-l intreb de ce crede asta?ma duc maine la castelul ,,Iulia Hasdeu,,ca de acolo am semnal.....:)) va tin la curent....sper sa ma ,,conectez,,....
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
cristian i, utilizator
Ice Hellene a scris:

Eu cu cine votez la forma de vinovatie la infr de coruptie? :slap:

Eu cred ca are sens ce spune TT...si indirecta
mirei2012 a scris:

O omoara specialul pe Hellene...e hotarata sa nu-i mai dea cu minus la special la examen...si bine face...da poate ne mai lumineaza si pe noi cu descoperirile ei ca le studiaza la lupa :tooth:

Acum ca nu e sigur ca face subiecte Mr Univers...nu stiu daca e de bine sa inghitim pe nerasuflate din stiinta lui...singurul lucru sigur e codul.
In privinta manualelor cred ca au fost reeditate in mod superficial fara o aprofundare a institutiilor in care s-a schimbat si numai o fraza...e foarte periculos sa te bazezi numai pe opinia lui.

Da, mirei, la lupa... :))

Pai tocmai ca nu am incredere in toate afirmatiile si-atunci deschid cutia Pandorei pe forum... :tooth:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)