avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Ca si cum noi n-avem suficiente dubii...pune gaz pe foc sa ardem mai abitir decat in iad...vai de capu nostru...chiar incep sa cred ca cine da anul asta examen in conditiile date... e chiar curajos...
mirei2012 a scris:

Ice Hellene a scris:

Eu cu cine votez la forma de vinovatie la infr de coruptie? :slap:

Eu cred ca are sens ce spune TT...si indirecta

Si eu as merge si pe indirecta... Sunt f suparata pe MU, nici nu ii mai cumpar cartile...poate peste vreo 5 ani cand vor fi facute sigur dupa noile coduri...
Ice Hellene a scris:

Scuuuzeee, dar mi se blocase dracia asta de tableta! X-(

Stanisor zice ca TT zice ca Dongoroz zice :)) ca atunci cand faptuitorul efectueza actul pt a carui indeplinire a primit mita, daca acel act priveste un bun material, acesta va fi in acelasi timp si obiect material al infractiunii.

M-ai făcut curios și m-am uitat acum în cartea lui. Dă ca exemplu: funcționarul poștal care acordă prioritate în remiterea coletelor, celor care îi oferă mită.
Iar la darea de mită scrie că banii și alte foloase care trebuiau să fie date, în cazul respingerii ofertei de mită, devin obiectul material al infr. Acum memorie să le reținem mai trebuie.
Eu am mai zis...pe el l-a facut cunoscut faptul ca a facut subiecte si toata lumea ia cumparat cartile...dar in opinia mea...nu este un autor valoros...este inteligent inventiv...dar inventivitatea nu face casa buna cu dreptul...din pacate nu vad sa avem pe penal autori contemporani adevarati...n-am citit Streteanu ca nu am...poate el
Ice H-dupa noile coduri de peste 5 ani ? sa nu-i mai iei cartile lui MU pe coduri noi nici peste o suta de ani,ca se prinde greu......zise o belea din Cutia Pandorei.......;)
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
cristian i, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)