Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
clar ....tr sa intru la Dongoroz pe ,,blog,,sa-l intreb de ce crede asta?ma duc maine la castelul ,,Iulia Hasdeu,,ca de acolo am semnal.....:)) va tin la curent....sper sa ma ,,conectez,,....
mirei2012 a scris:
Ice Hellene a scris:
Eu cu cine votez la forma de vinovatie la infr de coruptie? :slap:
Eu cred ca are sens ce spune TT...si indirecta
Si eu as merge si pe indirecta... Sunt f suparata pe MU, nici nu ii mai cumpar cartile...poate peste vreo 5 ani cand vor fi facute sigur dupa noile coduri...
constituie abandon de familie
a.neindeplinirea ,cu buna credinta,a obligatiei de intretinere prev de lege
b.neplata,chiar cu buna-credinta ,timp de 3 luni a pensiei intretinere stabilite pe cale judecatoreasca
c.parasirea de catre cel care are obligatia legala de intretinere ,expunand persoana indreptatita la intretinere la suferinte fizice sau morale
d.niciuna
Nono-mai glumim;).....dar acum pe bune,dc vrei 100 din 100 ,trimite-mi in privat intrbarile tale pt maestrul Dongoroz,e valabila oferta si pt restul....tot ne ,,conectam,,maine noapte......:))
constituie abandon de familie
a.neindeplinirea ,cu buna credinta,a obligatiei de intretinere prev de lege
b.neplata,chiar cu buna-credinta ,timp de 3 luni a pensiei intretinere stabilite pe cale judecatoreasca
c.parasirea de catre cel care are obligatia legala de intretinere ,expunand persoana indreptatita la intretinere la suferinte fizice sau morale
d.niciuna
Nono-mai glumim;).....dar acum pe bune,dc vrei 100 din 100 ,trimite-mi in privat intrbarile tale pt maestrul Dongoroz,e valabila oferta si pt restul....tot ne ,,conectam,,maine noapte......:))