sav un furt la Buc si sunt cond
sav o talharie la Iasi si iar sunt condamnat
dc la Iasi eu nu spun ca am un proces si la Buc,de la care ma sustrag, instanta din Iasi imi da un mandat de executare doar pt ce a judecat ea.
intre timp jud delegat ,de la penitenciarul din Iasi ,afla.eu sunt in lib conditionata.
se anuleaza lib
1.dc Buc ma condamnase inaintea Iasului inseamna ca la momentul in care ma condamna Iasul eram recidivist(cu infr de la Iasi al 2-lea termen)
2.dc Buc ma condamna dupa Iasi inseamna ca la momentul in care ma cond Iasul nu aveam hot de condamnare,deci faptele erau in concurs.....
pai crezi ca glumesc cu gardul de la Obregia,se rupe des..........:))
mai rau e ca sunt usi deschise pt aia cu proptele si ajung prin institutii....de obicei sefi....
si atunci nu-i mai tai microfonul.....zici ....,,da sa traiti,,
La dolul prin reticenta ...in curs Mr GB spune ca trebuie sa omita o imprejurare esentiala pentru incheierea contractului...la grila 110 spune ca nu trebuie sa fie esentiala...nu vad bine sau s-a razgandit pana la finalul cartii?
Fratilor eu mor incet cu autorii astia...ma simt ca in Caragiale...cu cin drecu votez? :angry:
Pentru Adi...nulitatea clauzelor contractului nu se mai poate pune dupa reziliere ...pentru ca ele erau prioritare acesteia...nu mai poti intenta actiune nu pentru ca e fara interes ci pentru ca nu mai are obiect...contractul nu mai exista. Era necesar ca odata cu rezilieea sa se solicite si constatarea nulitatii clauzelor.
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)