Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
asta pt care s a dispus liberarea ar trebui comisa dupa ce s a judecat cealalta, asa ar fi al 2 lea termen, dar, odata condamnat la inchisoare pt prima, si apoi condamnat la inchisoare pt a 2 a, nu vad cum ar putea fi liberat din a 2 a si apoi prima sa atraga anularea
deci, chiar nu pricep
mi am facut o cafea, doar doar deschid ochii mai bine
Păi e simplu....hai că îţi spun dacă îmi dai şi mie o ceaşcă de cafea:))
Glumesc, pt. prima infracţiune e posibil să se fi sustras şi instanţa care l-a condamnat a doua oară nu ştia nimic...
1. sunt condamnat la 2 ani pârnaie pt uzurparea de calităţi oficiale, că purtam ilegal roba, mă sustrag de la executarea pedepsei
2. apoi, în timp ce mă sustrag, săvârşesc o infracţiune de furt că mi-era foame şi ,,trebuie şi gura mea să mănânce ceva,,
3. Sunt condamnat 2 ani pt furt, instanţa care mă condamnă habar nu are că eu am mai fost condamnat, de data asta intru la pârnaie pt furt
4. la un moment dat sunt eliberat condiţionat pt infracţiunea de furt
5. in termenul de încercare se descoperă că eu mai fusesem condamnat(în sfârşit află fraierii)
6. Se anulează liberarea, se aplică dispoz de la recidivă pt infr. de uzurpare şi cea de furt
Mult mai scrieti pe zi.