Pt.ca nu se mai indeplineste conditia atacului injust, atata timp cat se stie ca persoana este iresponsabila, pentru a se retine legitima aparare.
Atac injust, exercitat de pers.responsabila. Asa mi-am explicat eu.
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile prompte. Da, intr-adevar, la Tribunal m-am inscris. Fara sa intentionez in vreun fel sa fac afirmatii defaimatoare la adresa vreunei institutii (nu am un astfel de interes), se observa din relatarile unora dintre dumneavoastra ca la Parchet exista mai multa strictete (rigurozitate). Vreau sa cred ca prin prisma acestei situatii, eu sunt un caz izolat si ca pana la urma nu vor fi probleme. Oricum, maine, pentru a ma edifica si, bineinteles, pentru a ma degreva de stresul acestei situatii, am sa sun si am sa ma interesez. Aveti cumva cunostinta despre publicarea provizorie pe vreun site a celor inscrisi pana la data de 22 iulie? Nici in Legea 303/2004 si nici in Regulamentul de aplicare nu scrie asa ceva.Normal ar fi sa nu se publice, fiindca nu au o astfel de obligatie legala. Cu toate astea...ar fi in intampinarea noastra, si ar fi si o masura de transparenta. :). Toate bune si spor la studiu!
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)