avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
eu stiu ca este contract cu exec succesiva dar este un putin atipic din punctul de vedere al sanc pt neexecutarea prestatiilor pt ca se merge pe rezolutiune. cred ca boroi intr-o nota de subsol zice undeva asta
saandyf a scris:

cristian i a scris:

:)salut!
fapta functionarului public care pretinde o suma de bani pt a se obtine urgentarea efectuarii unui act care excede atributiile sale de serviciu ,dar care se afla in legatura directa cu acestea

a.nu este prev de lp
b.poate constitui abuz in serviciu
c.constituie luare de mita

c

rasp barem c
tedddybear a scris:

eu stiu ca este contract cu exec succesiva dar este un putin atipic din punctul de vedere al sanc pt neexecutarea prestatiilor pt ca se merge pe rezolutiune. cred ca boroi intr-o nota de subsol zice undeva asta

Asa spun si eu, si asa am retinut dintotodeauna.
Contractul de intretinere atat Motiu cat si Prescure il considera cu executare succesiva...Prescure spune chiar ca este unul atipic ...

Boroi spune ca este cu executare succesiva este acel contract a carui executare presupune mai multe prestatii esalonate in timp....nu spune ca ambele prestatii ...boh...eu il luam din zbor cu executare succesiva fara sa clipesc.

La plata in rate GB spune ca este o singura prestatie plata in rate fiind considerata o singura prestatie unica...plata pretului

Ultima modificare: Marți, 5 August 2014
mirei2012, utilizator
mirei2012 a scris:

Contractul de intretinere atat Motiu cat si Prescure il considera cu executare succesiva...Prescure spune chiar ca este unul atipic ...

Boroi spune ca este cu executare succesiva este acel contract a carui executare presupune mai multe prestatii esalonate in timp....nu spune ca ambele prestatii ...boh...eu il luam din zbor cu executare succesiva fara sa clipesc.

Si eu...daca si clasificarea contractelor ne da batai de cap, atunci e problema :))) :help:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)