avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsã în gestiune ºi reþinere din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsã în gestiune ºi reþinere din salariu

In luna noiembrie 2012 m-am angajat la un magazin la SC X SRL.In luna februarie ,in urma unui inventar fc la un alt magazin de al lor s-a constatat o lipsa fff mare in gestiune si s-au hotarat sa le schimbe pe fetele de acolo si m-au mutat pe mine si inca o colega de la un alt magazin.La predare-primire s-a facut un inventar nu foarte ok,cu un scanner...in fine nu asa ar fi trebuit facut,as fi preferat unul la mana,cu indici..etc si tin sa mentionez ca nu s-a facut de fata cu mine si colega mea.In iunie am solicitat,eu personal,un inventar deoarece doresc sa plec din tara.In urma acestui inventar ne-au scos si pe noi lispa 5000 de Ron si au pretentia sa le platim acesta suma desi noi ne stim in regula si nu am luat nici macar un 1 ron din gestiune.Plus ca actele sunt vraiste toate la ei si au dat-o afara si pe contabila,ceea ce mi se pare foarte dubios,ceva este....Si vineri m-au sunat si mi-au spus ca din aceasta luna incep sa ne opreasca cate 200 Ron din salariu...Desi eu nu imi recunosc aceasta suma,nu am semnat nici un angajament de plata,plus ca stiu ca nu au voie sa opreasca bani din salariu,decat in baza hotararii judecatoresti definitive si irevocabile.Ideea este ca eu vreau sa plec si sa imi vad de treaba mea,mai ales ca nu ma stiu vinovata cu nimica.As vrea sa ma sfatuiti ce pot face sa ies cu bine din aceasta intamplare urata fara sa am urmari neplacute...Va Multumesc !!!:(
Cel mai recent răspuns: chesha , utilizator 14:34, 21 August 2013
In principiu, ati procedat corect ca ati luat intreaga suma de bani . Insa atentie ca un astfel de angajator va poate acuza de furt din gestiune, mai ales ca nu semnati state de plata.

@ arakys
Sarcina probei o are angajatorul si nu salariatul intr-un litigiu de munca. Prin urmare, salariatul este cel care acuza , iar angajatorul trebuie sa se apere cu dovezile existente. Nu salariatul produce probe. Inexistenta mijloacelor de dovada poate constitui un avantaj pentru salariat.
eu am inteles ce vreti sa spuneti d-le arakys...d-voastra sustinti ideea de a merge la ITM...sa declar tot ce e gresit in cotractul meu de munca,plus faptul ca vor sa imi faca retinere din salariu etc..sa strang probe impotriva lor..apoi sa ajung in instanta..la tribunal cu toate probele....Va dati seama ca eu trebuie sa mai lucrez aici inca vrio cateva luni bune...si o sa traiesc presiuni greu de suportat...

pai de ce sa ma acuze de furt...pai daca o luam asa..toate avansurile de pana acuma sunt furturi...!?...Doamne Dzeule simt ca inebunesc,simt ca nu gasesc nici o rezolvare pt probelama asta si oricum o dau..tot in dezavantajul meu este.Daca ma duc la ITM..nu e bn..daca iau avansul nu e bn...daca il dau lor nu e bn...Nu stiu cum sa procedez...

Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este optiunea dvs cum doriti sa procedati , fie va adresati ITM-ului , fie promovati o actiune in instanta - dar nu vad obiectul acesteia, intrucat ati facut precizarea ca doreste sa va opreasca si nu vi s-a oprit inca sau le promovati pe amandoua in acelasi timp.

ITM-ul se poate sesiza numai pentru faptul ca aveti un salariu sub minimum prevazut de lege (800 lei). Daca nu vi s-au retinut banii , nu vad ce poate verifica ITM-ul in acest caz.
State de plata nu am smnat niciodata de cat lucrez in acesta firma....
1. Nesemnarea statelor de plata este problema dvs si a angajatorului dvs. Poate face obiectul unei sesizari la ITM.

2. Acuzatia de furt , asa cum am spus anterior, poate exista in mintea unui astfel de angajator care nu doreste sa respecte legea. Nimic nu-l impiedica sa faca asa ceva, mai ales ca nu se semneaza state de plata.
Ce credeti ca-l va impiedica pe angajator sa nu va aduca o astfel de acuzatie?
Eu v-am spus ce se poate intampla si nu v-am obligat sa-mi urmati sfatul. In rest, trebuie sa discerneti singura in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Gestiune comuna la serviciu - oprire bani din salariu in urma inventarului Edvinn Edvinn Buna ziua, Am un job in vanzari, unde gestiunea este comuna, iar in urma inventarului sunt lipsuri gestiune, in cauza oprindu-mi o mica suma de bani pe o ... (vezi toată discuția)
Angajare fara carte kakadu kakadu buna ziua.am si eu o intrebare care ma poate ajuta va rog..am lucrat la o firma timp de 12 ore pe zi de luni pana sambata..(patronii deschideau si vindeau ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune alinapp alinapp Buna ziua!am lucrat o firma si colegul meu a fugit cu banii din gestiune!politia a facut ancheta si a zis ca eu nu am nici o legatura!dar firma respectiva mi-a ... (vezi toată discuția)