avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Mai citeste cineva carti?
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Mai citeste cineva carti?

Sunt curios sa aflu care este parerea voastra. Ce fel de carti mai citesc romanii? Am ramas shocat de afluenta publicului in librariile din occident. Acolo, sunt momente cand familia merge sa cumpere carti.

La noi, am observat ca se cumpara doar cartile pentru examenul de soferi, cartile de specialitate (care sunt obligatorii pentru anumite examene). S-a cumparat si Codul lui DaVinci.

In rest, doar ziare, reviste si televizor. De ce oare? Sa ne fi plictisit de hartia unor manuscrise? Sa ne doara ochii pe toti?
Cam cati ti-ar trebui tie sa te abtii de la a face comentarii stupide... nu crezi?!?!
Multumesc, Euralu!
N-ai pt ce!

Oricine are dreptul la opinii, dar nu oricine are dreptul sa judece!
As vrea sa citesc "Barbatul ca Produs". In general tin minte titlul cartilor, dar nu si numele autorilor, pentru ca daca ma apuc sa citesc nu mai fac nimic doua zile pina nu termin cartea. Apropo, cine a scris "Cartea nuntii"? E un roman super, pe care l-as recomanda tuturor celor casatoriti sau celor care vor sa faca acest pas.Continuata de "Barbatul ca produs". Cititi si va uimiti!
de unde ai luat "barbatul ca produs"

cata

Alte discuții în legătură

John grisham Avocat Alexandru Gheorghe Avocat Alexandru Gheorghe Intrucat este un autor care are in principal ca subiect al romanelor sale thriller-ul juridic va propun si sugerez si sfatuiesc si solicit samd sa-l cititi ;) ... (vezi toată discuția)
Oare mai sunt sanse? ioana.achim ioana.achim Buna, numele meu este Ioana si as vrea sa va cer parerea in legatura cu ce inseamna sa scrii o carte..... de cand ma stiu scriu.... insa nu am considerat ca ... (vezi toată discuția)
Carti si iar carti Admin Admin V-au placut, v-au impresionat, v-au enervat. Tot carti sunt. Daca recenzia ta este chiar buna, o sa fie publicata ca articol in Avocatnet.ro. (vezi toată discuția)