avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Avocat - procedura informare mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Avocat - procedura informare mediere

Avocatul care realizeaza procedura informarii poate asista/reprezenta partea in proces ?
Ciobanu vasile a scris:

Felicitari @ubik. Dupa o perioada lunga de timp in care ati utilizat ironia la adresa medierii si mediatorilor, iata o postare care (fara ironie) va face cinste.


:slap:
Oy-gevalt!. Dupa postarea d-voastra eu as fi fiul risipitor care-si cere iertare, oaia ratacita intoarsa in turma sau ereticul pocait. Fiti serios! N-am scris niciodata asa ceva iar faptul ca pareti a nu intelege ce scriu eu nu-mi poate fi reprosat Eu nu-mi aduc aminte sa fi fost ironic cu privire la mediere (a.k.a. "la adresa medierii") ori cu privire la mediatori in general. Dar speram sa ne improspatati d-voastra memoria cu ceva citate din "u.b.i.k. cel refractar la mediere" ca sa nu va banuim de afirmatii fara suport.
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2013
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
:-/@ubik. Nu intelg de ce doriti cu tot dinadinsul sa particularizati. Cu riscul da a va supune la chinuri (de ras), credeti ca este necesar sa readuc in memoria dvs. postarile in care a intervenit brusc celebrul...barabuk ? Daca memoria nu-mi joaca feste (si cred ca nu) cam in perioada iulie-sept 2011, am avut o polemica foarte interesanta, polemica se a avut 3 protagonisti: Romascanu, UBIK si...Ciobanu. Dar asta face parte din istorie, nu-i asa?
Din punctul meu de vedere UBIK, nu este nici ereticul pocait si nici fiul risipitor, el este un profesionist cu o penita "ascutita" care este indragostit de meserie si...are o placere deosebita sa puna la punct pe cei care nu sunt in ton cu el, initiind polemici, pline de ironii acide. B-)
@Ciobanu vasile
Aceasta este discutia cu barabucul.
www.avocatnet.ro/content/for...

Era vorba despre impartialitatea mediatorului. Acum, va rog sa o recititi cu antentie si sa gasiti citatul unde faceam ironii pe seama mediatorilor sau a medierii in general. Nu veti gasi asa ceva pentru ca niciodata n-am fost impotriva medierii ci doar impotriva limitarii metodelor folosite de mediator.

Revenind la discutia noastra, replica mea a pornit de la afirmatia d-voastra cu totul gratuita

Logic, informarea poate fi facuta de un avocat (chiar daca nu agreeaza medierea si nu cunoaste cadrul legal), dar deondologic, nu poate sa reprezinte partea.

Afirmatie jignitoare la adresa intregului corp de avocati (sunt, desigur, unii avocati care nu cunosc cadrul legal al medierii, dar asta nu acopera afirmatia d-voastra gratuita). Din unghiul meu de vedere discutia este incheiata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2013
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea unei parti de catre avocatul care a facut informarea privind medierea ContSters299584 ContSters299584 buna ziua..sedinta de informare privind medierea este facuta de catre un avocat..poate reprezenta partea in instanta un alt avocat, abii apartinand aceluiasi ... (vezi toată discuția)
Medierea realizata de avocat Elena luminita Mangalia Elena luminita Mangalia Poate avocatul , potrivit atributiilor conferite de legea51/1995 sa realizeze medierea, chiar daca nu are cursuri de mediator?De ce era nevoie de o lege ... (vezi toată discuția)
Certificat de informare mediator olivia stoicescu olivia stoicescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: am actionat o societate in judecata,pentru recuperarea unui debit. De la instanta mi se comunica ... (vezi toată discuția)