avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura 2014

am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM.
Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, concursurile fiind diferite.
rusu_angelika a scris:

La rationament logic ce abordati? dupa ce invatati?

Verifica primele pagini de la admitere inm 2014.Cred ca sunt atasate materiale.
IM12 a scris:

am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM.
Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, concursurile fiind diferite.

Buna ziua as avea si eu o intrebare cate carti e nevoie sa inveti pt a intra in magiratura 4?Drept civil penal si procesualele.In total cam 2000 de pagini sau trebuie si drept civil drepturile reale persoanele etc
Buna, as vrea sa stiu si eu cine imi poate raspunde la o intrebare punctuala, ce se aplica in cazul meu.. am absolvit acad de pol in 2010, as vrea sa stiu daca pot da direct pe post dupa 5ani, daca da..care ar fi diferentele dpdv al dificultății examenului comparativ cu inm...si bineinteles luam in considerare ca in 2015 împlinesc aceea conditie de 5 ani... care ar fi autorii dupa care se invata cel mai aprofundat(nu stiu daca asta e termenul corect)...dar sigur se intelege ce vreau sa zic...
mmihai89 a scris:

Buna, as vrea sa stiu si eu cine imi poate raspunde la o intrebare punctuala, ce se aplica in cazul meu.. am absolvit acad de pol in 2010, as vrea sa stiu daca pot da direct pe post dupa 5ani, daca da..care ar fi diferentele dpdv al dificultății examenului comparativ cu inm...si bineinteles luam in considerare ca in 2015 împlinesc aceea conditie de 5 ani... care ar fi autorii dupa care se invata cel mai aprofundat(nu stiu daca asta e termenul corect)...dar sigur se intelege ce vreau sa zic...

1-Da se considera vechime si poti da
2-Nu e nicio diferenta dpdv al dificultatii(doar putin mai mult de invatat pe vechime)
3- Boroi(civil) si Udroiu(penal)
Avand in vedere urmatoarele aspecte :

- promovarea efectiva in functii de executie a judecatorilor reusiti la concursul din 01.06.2014 se va face , dupa cum ati spus dvs, la 15 iulie sau de la 1 sept ;
- din Minuta Comisiei nr 2 a CSM din data de 26 .05.2014(pct.21) reiese faptul ca pt posturi de procurori nu se mai organizeaza in acest an concurs de admitere in magistratura, iar pentru posturi de judecatori se va analiza situatia locurilor vacante dupa promovarea efectiva in functii de executie a judecatorilor reusiti la concursul din 01.06.2014 (15 iulie termenul cel mai apropiat) ;
- postarea anuntului cu privire la un eventual concurs de intrare in magistratura se va face cu 60 zile inainte de prima proba ;

Asadar este posibil ca termenul initial 31 august pt concurs de intrare in magistratura 2014 sa nu mai fie valabil ?
Deoarece din informatiile de mai sus termenul cel mai apropiat ar fi dupa 15 Septembrie ( 60 zile dupa data de 15 iulie – validarea in functii de executie a judecatorilor reusiti la concursul din 01.06.2014) ;

In concluzie cand se va sustine/daca se va mai sustine anul acesta concurs de admitere in magistratura ?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)