avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura 2014

am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM.
Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, concursurile fiind diferite.
Exista 2 variante: ori bm2 face misto de voi ori e complet rupt(a) de realitate.
In oricare dintre situatii atat activitatea ei/lui pe topical asta cat si faptul de a i se raspunde la intrebari sunt pierdere de vreme.
Asta e evident...daca dupa prima postare...i-am acordat ceva credit...dupa intrebarile ulterioare...am fost ca in schitele lui Caragiale...,,Va sa zica e acasa.......Ba nu, domnule..nu e acasa...,,...
Eu am renuntat sa mai raspund la asemenea intrebari....
Iar daca intrebarile au fost ,,pe bune,, atunci....nu pot decat sa ma bucur ca exista un test psihologic de trecut...
Buna,
As dori sa stiu la ce va referiti cand spuneti ca este diferit concursul la magistratura de cel la INM. Eu am gasit aceeasi bibliografie, grilele mi se par asemanatoare, etc.
Mersi
La rationament logic ce abordati? dupa ce invatati?
cristinaneagu a scris:

Buna,
As dori sa stiu la ce va referiti cand spuneti ca este diferit concursul la magistratura de cel la INM. Eu am gasit aceeasi bibliografie, grilele mi se par asemanatoare, etc.
Mersi


In principiu bibliografia este aceeasi.Diferenta o face noul cod si vechiul cod.In magistratura se da dupa noul cod,in inm majoritar dupa vechiul cod.Verifica tematica din anii anteriori

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)