stelian67 a scris:
este foarte adevarat si pertinent ceea ce spuneti ,singura problema este ca la acest moment sunt vatamat intr-un drept legal al meu datorita unei practici ilegale. In aceste conditii prima mea prioritate este cea de a-mi recapata dreptul de a conduce drept anulat mie de niste spagari nenorociti. Partea cu legalitatea ma intereseaza mai putin la acest moment ,din discutiile pe forumuri permisul poate sa ajunga cel mai repede in 8-10 luni, asta este legal?
sunt obligat de a proceda de aceasta maniera deoarece cred ca sunteti constient ca a incerca sa rezolv aceasta situatie cu autoritatile bulgare este utopic, in conditiile in care va spuneam ca am vorbit la telefon cu consulul Romaniei la Sofia iar idiotul ala pe linga ca nu stia nimic despre felul cum se procedeaza in astfel de cazuri mai era si expeditiv si mi-a inchis telefonul de 2 ori spunindu-mi de fiecare data sa semnez tot ce imi dau idiotii aia. Nu le-am semnat nimic pentru ca au refuzat sa aduca un traducator sau un vorbitor de engleza ca sa putem lamuri situatia.
dupa parerea mea nu de fiacare data solutia legala este cea mai recomandata astfel imi asum consecintele sa contracarez o practica ilegala cu una tot ilegala in conditiile in care institutia care trebuia sa imi reprezinte ineresele(ambasada) este complet neinteresata de atributiile ce-i revin.
"Uneori suntem inselati de aparenta binelui"-"Decipimur specie recti"/Horatius
Nerespectarea prevederilor legale sau ,daca vreti,anarhia din Bulgaria,nu va da niciun drept sa nesocotiti legea romana.Culpa apartine organelor judiciare bulgare.Dvs.ati savarsit o infractiune pe teritoriul Romaniei,incalcand legea roamana pentru ca ati fost-si chiar ati fost-nedreptatit de statul bulgar.Una nu o justifica si nici macar,nu o presupune pe cealalta.Dati statul bulgar in judecata,solicitati daune pentru aceasta intarziere si tot ce urmeaza din punct de vedere legal.Cu tot respectul,daca nu va intereseaza consecintele legale,pe care sunteti constient ca le puteti suporta,de ce ati apelat la acest site
? Pentru a ne arata ca exista "gaselnite" de o anumita factura si ca puteti sfida legea ?