avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
yatzi a scris:

Astazi am aflat si eu si m-am gandit sa impartasesc cu voi : Nu va exista examen de admitere in luna Mai!!! examenul va fi in Septembrie 100% :yeah: si ca sa nu-mi sara toata lumea in cap va spun doar ca nu pot divulga sursa din motive lesne de inteles! :whistle:
Un sfat pentru cei care se stresau (ca si mine ca nu au timp sa invete) :closedtopic:, studiati in liniste!
Bafta tuturor!

Cu riscul de a ma repeta, m-as bucura ca examenul sa se dea in septembrie.....(sunt subiectiva, probabil ca alti colegi mai bine pregatiti sunt gata sa sustina examenul in mai)...
Nu poti divulga sursa, am inteles, dar stii cumva de ce a ramas pentru septembrie, cand pe aici se vehiculeaza de ceva timp ca este posibil un examen in luna mai?
Nu de alta,dar as vrea sa ma pot bucura din plin de aceasta veste!
Multumesc anticipat!
Eu zic sa nu ne grabim! yatzi la 04:51 "astazi" ai aflat ?? :D oau! nu iti contest sursele, nici cuvantul ca ai aflat, dar totusi, eu una prefer sa astept decizia CSM. Nu ma intelege gresit, si eu m-as bucura sa ramana examenul in septembrie, dar astept raspunsul "pe surse" oficiale si fara anonimaturi!
By the way..din surse sigure, sigure(pe care nu le pot divulga din motive intemeiate) va anunt ca azi este in mod oficial ultima zi de iarna calendaristica! Iar maine prima zi de primavara !!!! primavara cu soare ciripit de pasarele sa ne incante urechile cand invatam! Prindem viata si sper si putere mai mare de concentrare! =D> :P
Monika..avem surse comune.. Sa fie soare..zic. Mie imi canta ciorile in fiecare dimineata la geam ..fie vara sau iarna dar mi-am umplut spatiul de lucru cu zambile. Momentan indeplinesc procedura de citare fata de ele.. sa vad ce flori o sa pun sub acuzare cand ajung la pr penala.
V-ati apucat de pr penala?Eu m-am uitat aseara pe ea (prima oara..recunosc) si imi par multe chestii noi plus ca si cele vechi sunt reformulate destul de diferit. Cum merge pr penala la voi? Ce invatati?
DahliaNoir a scris:

Monika..avem surse comune.. Sa fie soare..zic. Mie imi canta ciorile in fiecare dimineata la geam ..fie vara sau iarna dar mi-am umplut spatiul de lucru cu zambile. Momentan indeplinesc procedura de citare fata de ele.. sa vad ce flori o sa pun sub acuzare cand ajung la pr penala.
V-ati apucat de pr penala?Eu m-am uitat aseara pe ea (prima oara..recunosc) si imi par multe chestii noi plus ca si cele vechi sunt reformulate destul de diferit. Cum merge pr penala la voi? Ce invatati?

Neatza,
hai ca te fac sa te simti bine.... eu, inca, sunt departe de proc. pen. si-mi vine sa o iau razna. Sa nu-ti mai spun ca am un chef..... dar ma fortez:sorry:
Sper sa-mi intru in ritm ca daca se da in mai....

Stie cineva ceva de cazare in cazul in care suntem admisi?
Exista camine si pt. SNG?
Nu sunt camine. Fiecare se descurca cum poate.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)