avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
DahliaNoir a scris:

Stirbat a scris:

Bine. te rog sa ne spui si noua exact cand afli luni sau marti motivele .Astept cu nerabdare raspunsul Yatzi.

Nu te-a luat nimeni nicicum.. pt ca realitatea e ca cine poate mai devreme poate si mai tarziu. Si nu inteleg secretomania celor care stiu detalii. Cei care au aflat de posibilitatea de a se da in mai..au zis public desi poate era in interesul lor sa nu puna in alerta potentialii concurenti astfel incat sa-i determine sa se apuce temeinic de studiu mai devreme. Si au fost 3-4 persoane care au furnizat in mod public informatia despre examenul posibil din mai.
Astept si eu cu maxim interes detalii ..atunci cand o sa le ai. Multumesc anticipat.

Revenind.. cine s-a apucat de pr penala? Ce invatati?
@Stirbat.Stiu ca tu esti deja mult avansata in studiu. Nu te-ai apucat de pr penala? Daca da, imi zici cam ce inveti, pe ce insisti?

De unde stii/crezi mai degraba ca sunt avansata in studiu ? Aştept răspuns la această afirmatie. Sa stii ca nu m-am apucat serios, aştept să văd exact daca se dă sau nu în luna mai concurs; m-a bulversat de-a dreptul aecastă informaţie a lui yatzi şi sper să nu se adeverească; consider că 2 luni de învăţat destul de intens să zic aşa sunt suficiente.
În jurul datei de 10.02.2014 m-am apucat de citit NCPP.Din punctul meu de vedere trebuie citit acum la început NCPP întâi pentru a ne familiariza cu termenii, pentru că e nevoie să facem anumite conexiuni iar a 2a oară va fi mult mai simplu.Am ajuns la citaţii.Din ce-am citit până acum din NCPP mi se pare mult mai uşor "digerabil" decît vechiul cod de procedură penală atât la exprimări cât si la formuarea articolelor , la tot într-un cuvânt şi cuprinde mai multe detalii- dar asta nu înseamnă că-l ştiu.

Stirbat a scris:

De unde stii/crezi mai degraba ca sunt avansata in studiu ? Aştept răspuns la această afirmatie.

Parca am retinut ca ai luat un concurs direct pe post.De aici am tras concluzia ca cel putin procedura civila si organizarea le stapanesti bine.Corelat cu faptul ca iti doresti concurs in mai .. am ajuns la concluzia asta.
Da, la prima vedere..e mai accesibil sub aspectul exprimarii.
DahliaNoir a scris:

Stirbat a scris:

De unde stii/crezi mai degraba ca sunt avansata in studiu ? Aştept răspuns la această afirmatie.

Parca am retinut ca ai luat un concurs direct pe post.De aici am tras concluzia ca cel putin procedura civila si organizarea le stapanesti bine.Corelat cu faptul ca iti doresti concurs in mai .. am ajuns la concluzia asta.
Da, la prima vedere..e mai accesibil sub aspectul exprimarii.

Trebuie să repet procedura civilă şi organizarea; le ştiam destul de bine în toamna lui 2013, când am picat la SNG cu 8,70. Zic eu că trebuie să le repet, căci deja m-am plictisit de câte ori le-am citit anul trecut.
sedinta csm pentru examenul sng (11 mai) - 6 martie :)
La multi ani si o primavara frumoasa !
Salut tuturor si o primavara frumoasa cu multa putere si spor de invatat.
Am o intrebare:
Se poate depune contestatie pentru examenul de grefieri prin fax?? avand in vedere faptul ca ma tin departe cateva sute de km pana la instanta unde am sustinut eu examenul.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)