avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Buna,sunt si eu una dintre multele persoane care vor sa dea anul asta admitere la SNG. In legatura cu asta as vrea sa pun in discutie cateva intrebarile pe care le am. In primul rand daca se vada admitere din noul cod de procedura penala, daca considerati indeajuns pentru a intra doar sa invatam articolele ce tin de tematica propusa si daca exista vreo carte cu grile pentru admitere? Sper sa existe persoane care sa ma poate ajuta,pentru ca cu siguranta multi au aceleasi intrebari ca si mine
Pe grupul fb tocmai a scris colega care a participat la sedinta ca in proportie de 90% se da in mai. Ea a dorit sa pledeze pt septembrie dar se pare ca membri CSM aceau deja opinia formata.Asa ca..spor la invatat.
Noul cod de procedura penala..exclusiv. Fara doctrina.
edit:admitere exclusiv in mai.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
DahliaNoir, utilizator
Si cand depune actul de sesizare ce termen are in cunostinta? Ca, de la depunere pana la fixarea primului termen, trece un interval de timp.
Sper să mai scoată din tematică. Timpul e foarte scurt. Eu nici nu am încă noul cod. Abia acum mi-l comand.
Pe de o parte mă bucură vestea, pe de altă parte......
DahliaNoir a scris:

Pe grupul fb tocmai a scris colega care a participat la sedinta ca in proportie de 90% se da in mai. Ea a dorit sa pledeze pt septembrie dar se pare ca membri CSM aceau deja opinia formata.Asa ca..spor la invatat.
Noul cod de procedura penala..exclusiv. Fara doctrina.

Totusi 10% sunt sanse :) sa asteptam totusi sa se afiseze ordinea de zi solutionata.. Oricum vad ca membri CSM nu au un punct de vedere propriu... ei doar confirma deciziile altora...
Parerea mea este ca nu ar trebui sa se dea in mai. Si nu cred ca sunt singurul care este de aceeasi parere. Examenul de anul acesta este mai ciudat decat in alti ani ...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)