avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Rabdare. Le-a luat NUMAI 24 ore sa posteze ordinea de zi solutionata. Anexele pe luni.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit un număr de 140 de locuri de grefier cu studii superioare juridice scoase la concurs, sub rezerva suplimentării şi a finanţării lor, dintre care: 90 de locuri pentru instanţele
judecătoreşti şi 50 de locuri pentru parchete
Ce intelegeti prin "sub rezerva supliemntarii si finantarii lor"?
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
DahliaNoir, utilizator
As dori si eu va rog legile actualizate la organizare judiciara pe adresa mea de mail andra_graciela_82@yahoo.com.
Va multumesc frumos!:)
:D:)=D>
DahliaNoir a scris:

Rabdare. Le-a luat NUMAI 24 ore sa posteze ordinea de zi solutionata. Anexele pe luni.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit un număr de 140 de locuri de grefier cu studii superioare juridice scoase la concurs, sub rezerva suplimentării şi a finanţării lor, dintre care: 90 de locuri pentru instanţele
judecătoreşti şi 50 de locuri pentru parchete
Ce intelegeti prin "sub rezerva supliemntarii si finantarii lor"?

"Sub rezerva" stiam ca inseamna "cu conditia", deci cu conditia ca aceste locuri sa fie finantate si disponibile la momentul la care cei din promotie termina. Cel putin asa inteleg eu :D

Si pentru cei care tot cer legile la organizare, nu mi-o luati in nume de rau dar legile se gasesc pe net si la fel si actualizarile. Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati voi, asa cum am facut si noi ceilalti. Aici ne consultam cu privire la ce schimbari mai apar, ca si cei de la care cereti nu le-au gasit pe toate actualizate, si-au pierdut din timpul lor sa le caute si sa le aduca la zi. Sper sa nu deranjez pe nimeni cu afirmatia asta dar deja vad ca se aduna cei care cer totul de-a gata
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
Andra_90, utilizator
Andra_90 a scris:

Si pentru cei care tot cer legile la organizare, nu mi-o luati in nume de rau dar legile se gasesc pe net si la fel si actualizarile. Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati voi, asa cum am facut si noi ceilalti. Aici ne consultam cu privire la ce schimbari mai apar, ca si cei de la care cereti nu le-au gasit pe toate actualizate, si-au pierdut din timpul lor sa le caute si sa le aduca la zi. Sper sa nu deranjez pe nimeni cu afirmatia asta dar deja vad ca se aduna cei care cer totul de-a gata

De acord in totalitate.S-au zis care sunt ultimele modificari.. toata informatia e pe net si trebuie doar cautat si completat.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)